Ik word altijd vriendelijk geholpen en krijg goed advies

Super fijne praktijk

Prettig en goe

Fijn en geruststellend

Fijn/zorgzaam en vriendelijk personeel, die mijn in iedergeval altijd geruststellen . Zodat ik het niet erg vind om te gaan… heel fijn!!

Fijne tandarts

Altijd goed geholpen

Professionals en gemoedelijke sfeer

Ik word altijd punctueel geholpen, De behandeling wordt in mijn ogen kundig uitgevoerd. Dankjewel.

Heel goed allemaal even vriendelijk

Goed, vriendelijk ontvangen

Goed rustige behandeling en op tijd wat altijd prettig is

Op tijd, kundig, vriendelijk, top dus

Op tijd, kundig, vriendelijk, top dus

Vakkundig

Vakkundig en vriendelijk

Professional

Duidelijk en netjes

Vriendelijk en kundig personeel

Ik ben altijd heel bang maar hier wordt heel goed mee omgegaan en ben nu een stuk minder bang

Wederom zijn wij professioneel en met warme aandacht geholpen.

Wederom zijn wij professioneel en met warme aandacht geholpen.

Super!

Frank is een uiterst kundige en hartelijke man. Eerlijk, niet uit op eigen gewin, maar oprecht naar zijn cliënten.

Prima tandarts en een aardige mondhygieniste.

Vriendelijk

Alles prima

Top praktijk

Fijne praktijk zowel tandarts als mondhygiënist

Frank Verhaegh

Frank is een uiterst vriendelijke en deskundige tandarts. Ik kom hier al 30 jaar.

Verrast

Ik dacht dat de kies die ver afgebroken was verloren zou zijn maar is nu toch gemaakt, voor zolang dit goed gaat kan ik weer beter eten en is ook fijner voor mijn tong

Snel en vakkundig!

Ben wederom snel, vriendelijke en goed behandeld.

Excellente service

Vlak voor een trip, toch een probleem met een kies, wat een nood reparatie benodigde. Alles weer boven verwachting snel verholpen.

Vriendelijk, kundig en op tijd

Geen wachttijd, vriendelijk en kundig. Rustig, goed advies.

Fijne praktijk en tandarts

Vriendelijk personeel en goede communicatie

Alrijd snel - niet als vroeger

dat bedoelt niet dat slecht is, maar bij Patricia moet ik zitten 40 min. Nu slechts 25 min inclusief controle.

Lavi

The experience was good and with no pain.

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!