Geen lange wachttijd

Je wordt goed geholpen .

Tandarts Verhaegh en zijn assistentes zijn heel vriendelijk en stellen je op je gemak!

Al jaren heb ik een heel goede ervaring met tandarts Verhaegh en zijn assistentes. Je kunt je verhaal kwijt en hebben altijd aandacht voor je. Ze zijn heel vriendelijk en hun houding stelt je op je gemak!

Zeer goede en sociale ontvangst

Geweldige behandeling en goede uitleg.

Goed geholpen, zeer vriendelijke tandarts

Ik kwam voor een preventie controle, zeer goed geholpen en vriendelijke tandarts

Geweldige praktijk

Praktijk is netjes, schoon en sfeervol. Aardige medewerkers, en alles verloopt er soepel. Tandarts liep iets uit maar bood hiervoor netjes zijn excuses aan. Ook de afspraken maken voor in de toekomst verloopt soepel en wordt keirig digitaal doorgestuurd. Prima praktijk!!

Geruststellende begeleiding en snelle kundige behandeling

Fijne geruststellende begeleiding en communicatie. Snelle en goede behandeling. Duidelijke uitleg. Super! Dat haalt enorm veel stress weg.

Altijd professionele behandeling met een vriendelijke lach

Altijd professionele behandeling met een vriendelijke lach!

Goede Locatie met prima inrichting

Altijd een fijne tandarts locatie met vriendelijke en adequate medewerkers. De tandarts is heel goed en vriendelijk, altijd een hele goede behandeling.

Noodzakelijk kwaad

Dit keer een prima behandeling gehad ( noodzakelijk kwaad ) zonder veel problemen tijdens en zeker ook niet na de behandeling.

Duidelijk en rustige controle

Vrij snel aan de beurt, duidelijke controle, rustig uitgevoerd. Geen klachten.

Zeer kundig, vriendelijk

Ga met gerust hart naar de tandarts en mondhygniste. Zeer vriendelijk en vooral deskundig

Snel en vlot

Werd snel en vlot geholpen. Ook denken ze met je mee. Erg deskundig.

Ik ben heel fijn en zonder pijn geholpen

Beetje zenuwachtig voor het plaatsen van het implantaat, maar was achteraf nergens voor nodig. Zelfs van het zetten van de verdoving weinig gevoeld. Dr. Tielbeek en assistente vertelde precies wat ze gingen doen en daardoor voelde ik mij op mijn gemak.

Heel snel en goed geholpen

Op maandagmiddag bellen met een traan en s’avonds om 21uur met een grote glimlach weer naar huis , tandarts van Beek nogmaals dank je wel

Mijn ervaring was goed.

Vriendelijke en behulpzame vrouw.

deskundig geholpen

Fijn dat de tandarts en de assistente meedachten met de behandeling

Vriendelijke mensen

Flexibel en goed

Een oude vulling was eruit gevallen. Twee uur later had ik een nieuwe. Fijn dat ik dezelfde dag nog een oplossing had en de behandeling was als gebruikelijk gewoon goed en doelgericht.

Routine dental clean

did my routine dental clean

Geweldig!

Ik kwam naar de praktijk om een afspraak te maken met de mondhygiëniste en ik kon een half uur later al terecht. Zohra doet het uitstekend, ik ben heel tevreden over haar.

Jullie zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die mij graag willen helpen!

Mijn mondhygieniste Janine de Mulder verstaat haar vak zeer goed. Kom al jaren bij haar tot volle tevredenheid.

Goed contact over de planning

Actief op zoek naar goed moment in de planning voor de benodigde afspraak

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!