Heel goed

Vriendelijk en rustig stelt je op je gemak

Enthousiast team

Vriendelijk ontvangen En duidelijke uitleg waar ze mee bezig zijn

Netjes en persoonlijk

Netjes 2 x gemeld dat het iets uitliep. Persoonlijk woordje richting dochter.

Kom hier graag

Vriendelijke mensen, goede en pijnloze behandeling, helemaal top

Fijn weer mondhygiëne gekregen. En de controle. Vervolgafspraak gemaakt.

Gedegen behandeling. Goed advies gekregen.

Eerlijk en efficiënt. Ik mis wel mijn eigen tandarts, Noortje...

Fijne ontvangst goede service

Fijn werkende mondhygiënistes, en een goede tandarts

Ervaren

Fijne tandarts

We worden fijn geholpen, en voelen ons op ons gemak

Prima gegaan

Prima ervaring, zoals het hoort

Goede controle in ontspannen sfeer.

Goede controle in ontspannen sfeer.

Goed en tevreden

Ik ben zeer tevreden fijne tandarts, heeft mij trauma van vroeger tot rust gebracht en ik voel me hierdoor zeer op gemak.

Tevreden

Ik word goed geholpen

Een hele fijne tandarts.

Altijd vriendelijk

uitstekend

Ik had een heftige pijnklacht, ik belde om half 9 en kon in de middag op dezelfde dag komen, Fantastische service! Bravo, bravissimo voor mijn tandarts Paul Tielbeek, die ook direct effectief ingreep. U vraagt altijd naar aanbevelingen, die doe ik nooit want ik vind dat privé.

Colette is een topper

Lieve vrouw legt alles uit en ben helemaal op mijn gemak bij colette

Gewoon goed en deskundig

Hele deskundige en vriendelijke praktijk

Hele fijne tandarts Frank. Ook een supervriendelijk assistent. De dames bij de receptie ook heel vriendelijk. Frank is een zeer deskundige tandarts die alles probeert om je om je gemak te stellen en goed communiceert wat er mogelijk is! Hij is heel rustig en neemt de tijd voor je.

Weer een mooi en goed gebit

Weer in alle tevredenheid behandeld.

Fantastisch

Een meedenkende tandarts is onze tandarts bij Blixemtand. Alleen maar lovende woorden.

Heel goed!!

Zohra weet me altijd helemaal op m’n gemak te stellen. Ben meestal best zenuwachtig om te gaan.

Goed, ook de uitleg die ik kreeg

Vriendelijk en correct zowel de tandarts als assistente en baliemedewerkster

Bijna helemaal positief

Ik was er voor controle. Ik bleek een gaatje te hebben. Daar moest ik een nieuwe afspraak voor maken terwijl dat ook meteen moet kunnen mijns inziens. Je praat over amper 10 minuten extra. Als het echt meer dan één gaatje is dan heb ik daar begrip voor. De behandeling is uitgevoerd door SP Groet Arnoud Suijs

De tandarts houd rekening met de persoon, is vriendelijk, kundig, geduldig

Heel goed

Zo vriendelijk en professioneel behandeld. Tandarts is heel patiënt gericht. Klasse

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!