Deskundig ( ... ) en goed

Deskundig ( voor zover ik dat als patient die de behandeling mag ondergaan kan beoordelen …;-)…. ) en goed !

Vriendelijk en goed

Prettige omgang. Behandeling vaak direct mogelijk

Vriendelijk en behulpzaam

Kundig, vriendelijk en behulpzaam

heel goed en vriendelijk

heel vriendelijk en goed

Altijd zeer tevreden over dit centrum, al vanaf het begin van haar bestaan.

Al jaren (ook na mijn verhuizing naar een andere stad) kom ik bij tandarts Verhaegh en mondhygiënist. Voor controle en onderhoud. Met name 2x p.jr naar mondhygiënist helpt mij een gezond gebit te behouden! Iedereen aan te raden. Ook afspraken 's avonds mogelijk.

Heel goed

Ik was samen met mijn dochter maar mijn afspraak was pas een maand later, ik mocht meteen mee op controle

Fijn contact, vakkundige en uitgebreide controle

Frank neemt de tijd voor je. Je tanden, tandvlees en mond worden echt goed nagekeken. Er is aandacht en tijd voor een praatje. Ik ben blij met onze tandarts!

Door vakmensen behandeld

Mailtje dag ervoor. Op tijd en prettige behandeling. Jammer dat ze weggaat.

Professioneel en vriendelijk!

Goed geholpen door uiterst vriendelijke mondhygiënist. Zeer kundig! Werken keurig op tijd met aandacht voor de patiënt.

Top!

Je wordt goed gerustgesteld, er wordt rustig gepraat en begrijpelijk. Vragen worden goed beantwoordt. Er mag wel meer verteld worden wat de volgende stap is, wat te verwachten.

Optijd en snel geholpen

Ik ging voor een halfjaarlijkse controle naar de tandarts. Ik was op tijd aan de beurt. Tijdens de controle werd er een gaatje ontdekt en kon ook meteen gevuld worden dat was ook heel fijn want hoefde ik dus geen vervolg afspraak er voor te maken. Zoals altijd een goeie ervaring gehad.

Commercieel

Bij mijn vorige tandarts werd er tijdens controle tandsteen weggehaald. Nu is mijn ervaring dat dit bij deze praktijk de tandarts hier zelf niks meer aan doet en dit totaal overlaat aan de mondhygiëniste wat ik als vrij commercieel ervaar!! En ik heb nog nooit zo vaak foto's moeten laten maken van mijn gebit.

Erg professioneel

Fijn snel geholpen! Professioneel personeel

Vertrouwd en professioneel.

Het personeel is zeer klantvriendelijk, je voelt je er altijd op je gemak.

Erg vriendelijk & netjes

X

Vlot de controle beurt uitgevoerd en meteen een tand bijgewerkt. Hoef daar niet voor terug te komen uit WIJCHEN.

Professioneel en kundig

Altijd professioneel, fijne ontvangst en op tijd

Fijne snelle behandeling

Professionele en leuke mensen die er werken….en goed werk leveren! Frank Verhaegh - Tandarts Janine Mulder - Mondhyginiste

Vriendelijk

Ben tevreden over Simone, het was voor mij de eerste ontmoeting. Ze was echt open , pakt tegelijk het probleem goed aan. Tja er komt een oplossing. Kies trekken. Niet leuk maar het moest gebeuren. Terwijl ik dacht dat ik aft heb. Maar dat is niet zo.

Super tevreden met mijn tandarts Paul Tielbeek

Kundige vriendelijke tandarts. Heb alle vertrouwen in hem en hij geeft altijd eerlijke mening en advies.

Altijd op tijd volgens afspraak en prettige omgang

Op tijd aan de beurt Prettige communicatie en goede begeleiding met mijn beugel project

Goede behandeling.

Werd goed op tijd behandeld. Duidelijk overleg met tandarts .

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!