Goed en vriendelijk

Heel goed

Snelle vriendelijke en goede behandeling.

In persoon aan de receptie of telefonisch, altijd vriendelijk en bereid om mee te denken. Jonge vriendelijke en goed opgeleide generatie tandartsen. Noortje loopt al langer mee en is mijn vaste tandarts. Een geweldige vriendelijke en bekwame dame. Ik hoop dat zij het red.

Snelle vriendelijke behandeling gehad

Plezierig en professioneel aangesproken en behandeld

Altijd goede ervaringen,

Jaarlijkse controle wordt netjes en vlot uitgevoerd. Wachttijd is nooit lang, dankzij goede planning.

Snel en goed geholpen met vervangen vulling

Fijne tandartspraktijk, alles prima in orde. Van telefonisch contact tot en met de behandeling.

Weer uitstekend geholpen

Snel een afspraak, prima resultaat

Fijne, kindvriendelijke tandarts

Fijne tandarts die ook op een goede manier met kleine kinderen om gaat.

Mijn tandarts is heel goed!

Mijn tandarts is heel goed!

Ik heb een controle gehad

Communicatie en deskundigheid

Tevreden

Ben erg tevreden personeel enorm vriendelijk maken een praatje en stellen je op je gemak, je word enorm snel geholpen en alles is duidelijk

Matig

Ik heb een nieuwe tandarts. Ik ging voor een controle. Het leek wel of zij mijn gebit niet durfde aan te raken, zo voorzichtig ging ze te werk. Daardoor heb ik er geen goed gevoel over. Geen vertrouwen van geregen. Ze was wel heel aardig.

Waarom steeds die beoordelingen?

De behandeling was, zoals altijd, prima. Maar waarom steeds die e-mails met een verzoek om een review te schrijven? Dit was in ieder geval mijn laatste.

Niet goed

Er werd een foto gemaakt en alles werd in orde bevondenToen ik weer buiten was werd ik teruggeroepen omdat op de foto toch wat problemen te zien waren.

Frank is een fijne tandarts en zeer deskundig

nette vlotte consult

op tijd, goede uitleg

Prima behandeling

Weer een prima behandeling.

Zeer kundig en gezellig

Mariëlle is een zeer kundige en begripvolle vrouw, ze houd rekening met je persoonlijke situatie.

Positieve sfeer

Bij de preventie assistente geweest, altijd zeer vriendelijk, legt alles goed uit. Straalt rust uit wat fijn is voor de cliënt.

Geduldige lieve tandarts die met je meedenkt

Prima geholpen

Zeer prettig contact, behulpzaam en meedenken met mijn vragen en wensen.

Prima geholpen

Kroon was los hebben ze weer vakkundig gemaakt

Heel goed

Goed behandeld door Frank, werkt rustig en legt alles goed uit. Zeker een aanrader!

Fijn geholpen

Nemen de tijd voor je en zijn vriendelijk.

Heel erg kundig en vriendelijk

Ze stelt me heel goed op m'n gemak en is heel erg kundig en vriendelijk

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!