Kundig, vriendelijk en rust-uitstralend

Ik heb een wortelkanaalbehandeling laten uitvoeren door Barbara Lagas en zij en haar assistente stelden mij op mijn gemak en maakten de ervaring bijna prettig!

Vakkundig in een prettige sfeer

Bij mondhygiëniste Caitlyn geweest. Dat was zoals altijd goed. Vakkundig in een prettige sfeer. Volgende afspraak staat alweer gepland.

Weer fijn controle afspraak

Kom al jaren bij tandarts verhaegh

Prima!

Het was een prima ervaring.

Fijne benadering en kundig behandeld

Aardig en heel benaderbaar, houdt patiënt goed in de gaten, vraagt ook steeds of behandeling te verdragen is, geeft duidelijke en beargumenteerde adviezen.

Vriendelijk ontvangen en geadviseerd door Frank

Brug afgebroken helaas Foto gemaakt. En behandelplan besproken en eerste afspraak is gemaakt !

Kundig en duidelijk.

Al jaren een kundig advies, goed vakwerk en daardoor een fijn gebit.

Top vervanger voor Zohra

Mondhygiënisten top top top!!! Heel duidelijk en heel netjes en zorgzaam!

Heel goed.

Heel goed

Heel goed

Vakkundige behandeling

Prima mondhygiëniste.

Prettig en deskundig geholpen

Zowel bij Colette Bos als bij Frank Verhaeg prettig en deskundig geholpen Altijd een vriendelijke bejegening

Fijne praktijk, geruststellende tandarts

Prettig, vriendelijk, geruststellend, aandachtsvol, kundig, vlot,menselijkheid en gelijkwaardigheid. Kan niet beter.

Fijne tandarts, vriendelijk en professioneel

Voor ons de 1e keer bij Vivian. Ze was heel vriendelijk, goed tips gekregen betreffende mondhygiëne. Ook assistente is vriendelijk en professioneel. Tot over een half jaar!

Professionele zorg vriendelijk netjes mee denkend voor een zo goed mogelijk resultaat

Al jaren goede zorg.

Vriendelijk, fijne tandarts.

Fijn geholpen

Duidelijke uitleg gekregen van mijn behandeling.

Een goede behandeling: beter dan verwacht!

Bleef rustig en beantwoorde mijn vraag! Na al die jaren nog steeds kundig en altijd bereid om vragen te beantwoorden en de behandeling goed te doen!

Goede behandeling.

Het was een prima en goed verzorgde behandeling.

Mijn Tandarts is Noortje maar heb een vervangster gehad en weet haar naam niet meer

Vriendelijke mensen. Ontspannen sfeertje. Altijd goede uitleg wat er gaat gebeuren. En bij behandeling wat de tandarts gaat doen.

Super fijne tandarts en rust gevend

Professioneel en klantgericht

De tandartsen zijn klantvriendelijk en wensen klanten staan voorop. Goede preventieve tips.

Fantastische en vriendelijk vakvrouw

Ik kom nu reeds twee jaar bij deze vakvrouw. Professioneel en altijd een lach op haar gezicht

Caitlin, ze doet haar werk goed, ze werkt heel rustig. Alleen heel erg jammer, dat Tandarts Noortje nog steeds afwezig is door ziekte. Mis haar erg. Zo’n kundige Tandarts.

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!