Fantastische tandarts

Dhr Verhaeg is al jaren lang mijn tandarts altijd is hij vriendelijk en geïnteresseerd in zijn patiënten. Hij is zeer kundig en zorgt dat de patiënt op zijn/haar gemak is en probeert de behandeling zo pijnloos mogelijk te doen. De assistente is altijd super vriendelijk en geïnteresseerd in de patiënt ook is zij zeer kundig en ervaren er hangt altijd een fijne gemoedelijke sfeer.

Heel goed

Je gaat niet met plezier naar de tandarts. Als ik echter binnenkom is het heel vertrouwd en wordt er vriendelijk en begripvol behandeld

Prettig

Altijd vriendelijk, deskundig en aandacht gevend. Stellen je op je gemak

Er was een vulling uit mijn kies gevallen. De volgende dag wilde ik n afspraak maken en kon ik al direct om 10 uur terecht het te laten repareren

Altijd snel, vrolijk en vriendelijk

Ik wordt altijd goed geholpen en er komt een gezellig gesprekje bij ook. Een fijn duo vind ik ze.

Bezoek mondhygiëniste

Ze werkt erg zorgvuldig. Ik heb weer een schoon gebit.

Geweldig!

Ik word keurig geholpen

Ik ben vriendelijk en vakkundig op de praktijk geholpen

Ik ben vriendelijk en vakkundig geholpen

Very warm and professional service

My partner and I have fell so well treated by Barbara who is personal and shows interest in supporting the patient and connecting; and her assistent who was also so excellent in supporting my confort during the procedure. We are so greatful for those wonderful ladies who safeguard our dental wellbeing.

Vakkundig en zeer betrouwbaar

Ik voel me in goede handen; de behandeling is zorgvuldig

hele fijne praktijk

Hele fijne praktijk met zeer goede dienstverlening.

Heel goed

Heel goed!

Heel vriendelijk, goede uitleg

Fijne praktijk

Snel ,correct en vriendelijk geholpen

Super goed en geduldig geholpen

Ze hield er rekening mee dat ik mijn mond niet zo lang open kon houden en zeer goed uit gelegd hoe ik moet omgaan met tand racers en welke. Dat heb ik namelijk nooit geweten.

Gewoon zoals het hoort

Goed.

Altijd tevreden

Ik kom altijd graag bij Frank. Hij legt alles goed uit en neemt de tijd.

Correcte behandeling

Correcte behandeling, aanbeveling om de kosten te vermelden, het kwam onverwacht over via de mail

Al meer dan 30 jaar PRIMA

Vind deze manier van beoordeling best heel agressief. Deze praktijk is heel fijn, maar deze manier can beoordelen door dit bedrijf gaar te ver

Goed en snel geholpen en alles word uitgelegd.

Prima geholpen

Was een prima bezoek. Ik vond het persoonlijk vervelend dat ik 4 dagen heb moeten wachten. Er werd gezegd omdat het vakantie is. Ben dat ook niet gewend van jullie.

Correcte, vriendelijke behandeling.

Geen commentaar.

Professioneel, klantvriendelijk, levert waardevolle kwaliteit en goede zorg voor de grond gebied van zijn patiënten.

Gemoedelijk en kundig! Zo willen wij het ;-)

Kundige behandeling met een vriendelijke tandarts en assistente!

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!