Vriendelijk en schoon

Iedereen is vriendelijk leggen duidelijk uit wat ze gaan doen. Nemen de tijd voor de patiënt. Ziet er schoon uit

Snel, goed en vakkundig geholpen

Duidelijke uitleg , hele goede tandarts

Vriendelijk, professioneel met heldere uitleg geholpen. Chapeau. Met dank.

Zie hierboven.

Good vibe

Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen, blijven relaxed,stellen je op je gemak.

Zoals altijd super

Altijd fijn en goed geholpen

Tijdrovend

Slechte ervaring op het gebied van communicatie. Goede ervaring op het gebied van behandeling. Ik kreeg geen melding van het uitlopen van een vorige behandeling waardoor ik uiteindelijk een nieuwe afspraak moest maken.

Fijn en deskundige benadering

Vriendelijk, deskundige behandeling. Goede uitleg . Zeer vriendelijk

fijne praktijk

vriendelijk personeel

Deskundigheid en professioneel

Prima zorg

Professionele zorg, verricht door betrokken en fijne mensen.

Uitstekende tandarts

Barbara is een vriendelijke, rustige, professionele tandarts die de tijd neemt om goed te behandelen. Ik had een controleafspraak, op zich dus niet zo spannend, maar ze heeft meteen het tandsteen verwijderd en een tand rechtgeveild. Weer een goede ervaring!

Goede ervaring

Goed en eerlijk advies. Vriendelijke goed tandarts/implantoloog.

Gewoon goed

Gewoon goed

Patient vriendelijk

Plezierig

Super fijn

Erg vriendelijk.

Hoofdkantoor

Vanaf 2026 worden nota's op een andere wijze aangeboden. Voorheen inning via Infomedics , nu rechtstreeks vanuit eigen mailadres. Tandarts maakt gebruik van een andere bank. Hiervoor werd niet gecommuniceerd waardoor aanbieden nota's als verrassing kwam en vragen oproept. Blijkt geen lokale beslissing te zijn , maar centraal. Waardering blijft positief richting tandarts. Zij krijgen de vragen (klachten) terwijl "hoofdkantoor" beslist over nieuwe werkwijze. Waardering betreft communicatie vanuit "hoofdkantoor".

Prettig en persoonlijk

Kom al jaren in deze praktijk en ervaar een prettige en persoonlijke sfeer in de omgang en goede behandelingen.

Snel en goed geholpen na nood met een losse Jacket

Nadat de jacket loskwam, gebeld met de assistente en kon diezelfde ochtend nog terecht. Snelle behandeling en alles fijn opgelost.

Vriendelijk & deskundig

Allen in praktijk vriendelijk, behulpzaam. Tandarts nam.tijd, uitleg, fijn geholpen.

Tandarts heeft zijn werk naar volledige tevredenheid verricht

Zowel de behandeling alsook de begeleiding was uitstekend

Fijne sfeer en vakbekwame mensen.

Altijd goed geholpen duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren.

accuraat en professioneel

Fijne, sympathieke en kundige tandarts

Ik vind een tandarts bezoeken minder leuk dan een theater maar ach, het hoort erbij. En die van ons is leuk, aardig, hip en professioneel. Dus blij met jullie. Iedereen is altijd vriendelijk en dan kom je fijn binnen.

Zeer vriendelijk en kundig geholpen

Het is geen straf om de tandarts te bezoeken

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!