Ze nam ruim de tijd om uit te leggen wat ze zag, wat ze wilde etc.

Ze werkte voorzichtig en zorgvuldig. En goed, voor zover ik dat kan beoordelen.

Goed geluisterd naar mijn wensen en goeie uitleg

De laatste keer was er een nieuwe tandarts en zij was erg vriendelijk en gaf een goed advies

Als altijd: kundig

Goede controle afspraak

De tandarts neemt de tijd, vraagt door bij dingen die ik aangeef. Legt uit wat hij doet en en waarom hij een beslissing neemt.

Zeer deskundig en vriendelijk

Zeer deskundig en vriendelijk .

Fijn geholpen

Deskundige behandeling vulling voortanden, voelt weer goed.

Heel goed

Heel goed, mooie op tijd Vriendelijk en correct

Behandeling was weer zoals altijd super!!!!

Altijd zeer vriendelijk, zeer vakkundig!

Tevreden

Tevreden zoals gewoonlijk

Goed net als altijd

Fijne tandarts

Mijn eerste keer bij Vivian van Ras. Rustig, legt goed uit en is zeer betrokken

Fijne praktijk

Ze nemen de tijd voor je

Heel goed en geef ik 5 ster

Heel goed /prettig en vriendelijk contact

Vriendelijk

Mijn ervaring is: deskundig en vriendelijk. Ben ik blij mee

Correct en vriendelijk behandeld

Zie vorige opmerking

vriendelijke mondhygiëniste, duidelijke uitleg

Altijd goed

Vriendelijke mensen werken daar!!

Zeer goede dienstverlening

Nadat kies was afgebroken kon ik meteen langskomen. Binnen half uur alles weer hersteld.

Aardig, duidelijke uitleg

Punctueel, correct en zorgvuldig

Op tijd binnengeroepen en goed, correct en zorgvuldig behandeld. Verder hebben ze een fijn systeem om je aan afspraken te herinneren.

Prima tandarts

Fijne sfeer in de wachtruimte en praktijk. kinderen waren meteen op hun gemak.

Fijne tandarts

Afgelopen vrijdag ben ik geholpen voor n wortelkanaal behandeling. Geweldige tandarts, zij vertelde stap voor stap wat zij gaat doen en helemaal pijnloos.

Heel erg goed

Ik zag erg tegen de wortelkanaalbehandeling op maar de tandarts deed het zo goed dat ik heel rustig de behandeling heb ondergaan. Ik kreeg ruim de tijd om te slikken en er werd verteld wat er gedaan werd. Erg geruststellend.

Goede uitleg & overleg

Goed overleg over wat voor mijn gebit het beste is.

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!