slecht ervaren

afspraak van mondhygiënist afgebeld en kreeg als nog deze behandeling terwijl ik dacht dat het ik voor een tand vulling moest komen

Fijn

Vakkundig, vriendelijk, behulpzaam

Positief

Vakkundig en vriendelijk

Vakkundig en vriendelijk

Aandacht en uitleg uitstekend!

Vond het heel erg dat dr Tielbeek was vertrokken. Gelukkig denk ik dat Elke een goede opvolger is.

Professioneel

Vriendelijk, vakkundig.

Prettige benadering

Het was mijn eerste behandeling bij mijn nieuwe tandarts en ik was heel tevreden dat er rekening gehouden werd met mijn lichamelijke klachten en dat er duidelijk en vriendelijk gecommuniceerd werd. Er is een gaatje gevuld en dat is vakkundig gebeurd en geen napijn.

Relaxed , bekwaam

Wachten

Graag concreet qua afspraak

Ze heeft me gerustgesteld en zeer goed geholpen er moesten 2 wortels eruit. Wat langer duurde als verwacht. Maar ze heeft het op een voor mij zeer goede manier gedaan. Dezelfde namiddag belde ze me op om te vragen hoe het ging. Dit was mij geweldig dat ze dit deed . Ik vertrouw haar helemaal een echt aanwinst voor deze praktijk.

Fijn behandeld

Ik ben prima geholpen voor de controle door de assistent

Prima geholpen

goede sfeer

Kom graag weer terug

Super gezien, gehoord en gevoeld!

Respectvol en laagdrempelig

Een zeer goede ervaring.

een goede ervaring

Vlotte bediening van de hele crew!

Ik kom al jaren hier voor implantaten, is altijd goed verlopen met Paul en tot nu toe met Elke.

Professioneel en degelijk

Professioneel en degelijk geholpen met heldere uitleg vooraf hoe de behandeling zou worden uitgevoerd.

Goede praktijk

Goede praktijk

Behandeling Mondhygiënisten pijnloos en zeer goed

Goede pijnloze behandeling en zeer vriendelijk.

Is gewoon goed

Ik ben al bij deze tandarts 33 jaar

Goed geholpen, houd rekening met de persoon in kwestie, vriendelijk en kundig

De behandeling en de uitleg daaromheen was uitstekend

Snel en accuraat

Gebeld voor afgebroken tand en metten dezelfde dag kunnen komen en behandeld zodat het weer netjes en goed is

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!