Fijne en lieve tandarts en assistent.

Ze zijn altijd super aardig

Heel goed

Ik ben al heel lang bij de praktijk en heb nog nooit klachten gehad over een behandeling.

Prima gebitsprothese gerepareerd.

Klantvriendelijk voor 9 uur in de ochtend gebitsprothese inleveren en na 4 uur in de middag wederom op een klantvriendelijke wijze mijn prothese opgehaald.

uitstekend

tandarts Barbara is zeer kundig vriendelijk en rustig waardoor de behandeling goed verloopt

Ik word gewoon goed behandeld

Altijd kundig en voorsl pijnvrij behandeld

vriendelijk

totale indruk vriendelijk.

Fijne professionele hulp

Goed geholpen

Tijdens de behandeling duidelijke uitleg wat ze gaan doen.

Helaas geen goede ervaring

Helaas slecht.

Vriendelijk, begripvol, geruststellend

Mee/Inlevend

Very good

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 9
  • May we contact you about your review? No

Kundig, duidelijk, vriendelijk. Niks op aan te merken!

Zeer vriendelijk geholpen

Pas de 2 e keer geholpen sinds Paul er niet meer is. Telkens wel een andere Tandarts. Maar desondanks zeer vriendelijk ontvangen en geholpen met uitgebreid aandacht en zorg met uitleg voor mijn gebit. Bedankt. Kan helaas de nemen van de Tandartsen niet Herrinneren. Zal de volgende keer vragen het op te schrijven of een kaartje mee te geven.

Het was super. Eva, de mondhygiëniste en de tandarts Frank Verhaegh!

Allemaal goed!

Lavy

als perfect

Snel en vriendelijk

Kundig en aardig

Ik ben heel blij met deze praktijk in mijn buurt. Barbara werkt vlot ,is heel aardig en levert goed werk af.

Netjes correct en gedegen

Heel goed met duidelijke uitleg over de controle Wat hij doet hoe het er uitziet Ook de assistente is netjes en correct

Fijn en vertrouwd

Positief, prettig, eerlijk

Oke

Geen wachttijd, gezellige mensen, fantastische tandarts, top.

Over mijn laatste afspraak bij de tandarts ben ik ontzettend tevreden. Geen wachttijden en je wordt altijd vriendelijk ontvangen. De behandeling verliep volgens afspraak en was vrijwel pijnloos. Er werd duidelijk uitleg gegeven over de nazorg na de extractie. De tandarts nam rustig de tijd om alles uit te leggen, werkte uiterst nauwkeurig en checkte tussendoor steeds of alles goed ging. Ik voelde me daarbij op mijn gemak, echt gehoord en professioneel behandeld. Ook de assistente was vriendelijk en zorgzaam, wat de hele ervaring extra prettig maakte.

Zeer goede praktijk

Op tijd aan de beurt en fantastische tandarts

Professionele en vriendelijke tandarts die goed adviseert en een fijne connectie heeft met kinderen.

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij de deze tandarts. Zij (B.L.) is professioneel, vriendelijk en heel behulpzaam. Alles wordt duidelijk uitgelegd, en ik krijg altijd goed advies over de verschillende behandelingsmogelijkheden. De praktijk voelt bovendien verzorgd aan, wat het bezoek extra prettig maakt.

Het was zelfs gezellig!

Een ontspannen gesprek voor het trekken van een kies doet wonderen.

Geen klachten

Goed gedaan, geen klachten

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!