Goed en snel

Goed en vakkundig

Gewoon doorgaan

Prettig

Mijn ervaring met de Heer Verhaegh is niet anders dan voorgaande keren Prettig en deskundig Ook een groot compliment naar de assistente die er voor zorgt dat een fijne sfeer wordt gecreëerd in de behandelkamer GA ZO DOOR !

LieveH rustige tandarts en steld je snel op je gemak

Fijn voor iemand die heel veel schrik vd tandarts heeft

De mens wordt gezien

Heel snel geholpen

Kroon los gegaan op de dag dat ik met vakantie ging. Toch snel en goed geholpen

Stelt je op je gemak. Weet waar ze overpraat.

Zakelijk en heel aardig.

prima service

prima service

Ik had een lange behandeling i.v.m. de voorbereidingen om een kroon te plaatsen. Tandarts Frank met lieftallige assistente legde iedere stap goed uit en ondanks de lange duur was het een prettige en goede sessie waarbij ook gebruik werd gemaakt van moderne scanner techniek.

Deskundige en vriendelijke behandeling

De tandarts denkt met je mee over de best mogelijke oplossingen bij evt. problemen.

patientvriendelijke benadering

Houdt rekening met persoonlijke gevoeligheden. Luistert naar wensen van patient Geeft duidelijke uitleg. Staat open voor alternatieven.

Vriendelijk en vakkundig

Ik werd vriendelijk ontvangen en vakkundig behandeld

Klantvriendelijk en duidelijke uitleg

Geweldige specialisten ,denken met je mee

Goede uitleg over mondhygiëne,nemen de tijd. Fijne tandarts die alles bespreekt wat hij gaat doen om plan te maken voor restauratie

SUPER TANDARTS

ZIJ GEEFT MIJ EEN GOED GEVOEL. NEEMT MIJN ANGSTEN GOED WEG EN DENK MEE.

Deskundig, doortastend en betrokken geholpen met een onverwacht probleem.

Ik ben deskundig, doortasten en betrokken geholpen met een onverwacht probleem.

uitstekendOp

Op tijd, vriendelijk en vakkundig

Prettig

Al 15 jaar bij deze praktijk . Altijd zeer prettig geholpen

Prima controlebezoek

Niet lang hoeven wachten en prettig geholpen.

Fijne tandarts

Mw Van Ras is prettig in de omgang, to the point en denkt goed mee als je vragen hebt.

Super!

Altijd een beetje tandarts angst gehad, sinds ik bij deze tandarts ben is dit volledig weg. Er wordt duidelijk van te voren gecommuniceerd, Super fijn!

Prettige tandarts

Goed geholpen bij een gebroken vulling, alles goed uitgelegd, wat ik prettig vind

Correcte vriendelijke behandeling

Na een telefonische klacht (over mijn gebit) mocht ik direct de volgende dag komen. Wegens afwezigheid eigen tandarts nam een collega tandarts de behandeling over en zorgde voor de juiste verwijzing naar een kaakchirurg.

Vakkundig en altijd in voor een persoonlijk praatje.

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!