correct en vriendelijk

hernieuwde kennismaking na een periode van ongeveer 4 jaar door Covid en mijn hekel aan tandartsen. Vriendelijk te woord gestaan, afspraak voor opname van het gebit, door gestuurd naar de kaakchirurg vanwege de omvang van de noodzakelijke behandeling en mijn medische status. Zakelijk en snel. Nu afwachten of het vervolg de volgende sterren gaat verdienen.

Niet blij met deze tandarts

Ik ben deze keer weer voor controle langsgekomen. Er blijkt dat onder een kies, die een jaar geleden gerepareerd is, alweer een nieuw gat zit. Ik heb de hele tijd tussen de reparatie en deze controle bij elke maaltijd pijn gehad bij deze kies. Is gewoon niet goed genoeg gedaan. Controle ging deze keer snel en er zijn foto's gemaakt. De kies wordt binnenkort dus opnieuw gerepareerd en hopelijk gaat het nu wel goed.

Prima uitleg en controle

Prima uitleg en uiterst vriendelijk.

Excellent!

Very happy with the treatment from Dr. Shruthi. She is precise and very thorough.

Caitlyn stelt me op m'n gemak en is heel vakkundig

Zie hieboven

Zeer goed en kundig.

De heer Verhaegh is een zeer kundige en vriendelijke tandarts.

Fijne communicatie, goed op de hoogte van voorgeschiedenis, goede behandeling

Excellent and very satisfactory

My dentist is very nice and supportive. She made me very comfortable during the treatment.

Prettig contact

Goed, deskundig en vriendelijk geholpen.

Tandarts met aadacht voor de patiënt.

Met behoorlijke tandpijn toch snel geholpen. Kon dezelfde dag nog terecht.

Prima!

Snelle, kundige en vriendelijke service

Zeer goed geholpen

Altijd goed geholpen

Prima, kundige tandarts!

Zie boven!

Altijd oke

Kom al 28 jaar bij deze tandarts

zeer tevreden.

Na het tandartsbezoek ga ik altijd weer met een prettig gevoel naar huis.

Begrip

Mevrouw de Vlam weet uitstekend hoe ze met sommige mensen moet omgaan. Topper

Vriendelijk deskundig

Aanpak to the point, uitleg goed.

Heel goed

Altijd een goede zorgvuldige behandeling waardoor mijn tandvlees in goede conditie blijft. Vriendelijk en kundige mondhygieniste waar ik al heel lang kom.

Fijn

Goede ontvangst rustig en netjes

Fijne tandarts

Goed!

Professioneel

De behandeling ging vlot geen pijn gehad en alles werd goed gecommuniceerd.

Prima en heldere communicatie

Ik heb sinds kort Elke Timmermans als tandarts en mondprothese specialist In ben daar dik tevreden mee. Goede communicatie en informatie van haar kant.

Altijd vriendelijk en geduldig

Na jarenlange angst voor de tandarts, word ik hier behandeld met empathie, waarvoor mijn dank.

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!