Dag Het was fijn dat ik zo snel bij de tandarts terecht kon, voor bloedverlies die te lang duurde Ik gebruik bloedverdunners Xarelto 20 mg Het bleek voort te komen van een tandvlees ontsteking. Recept speciaal mond water bij bloedingen

Professioneel, maar ook gezellig!

Vanwege ziekte moeiteloos mijn afspraak kunnen verplaatsen naar een andere dag ( slechts een weekje later). En met het resultaat na de behandeling zoals altijd dik tevreden.

Snelle behandeling

Deskundig

Professioneel geholpen. Heb alle vertrouwen in opgesteld behandelplan

Redelijk

Tandarts brak bij controle vulling af, maar heeft dit hersteld , gaf ook toe dat het haar schuld was

Snelle en vakkundige hulp

Helemaal goed, ik werd snel geholpen toen ik een kiesprobleem kreeg. Dank jullie wel.

Goed, mijn eigen tandarts was niet beschikbaar toen kwam ik bij Barbara. Heel aardig en voelde goed

Prima zorg

Goede zorg,met duidelijke info, en vriendelijk personeel.

Prima geholpen tijdens én voor mijn behandeling!

Correcte, begripvolle behandeling, en fijne, inhoudelijke antwoorden gekregen bij bellen vantevoren

Perfecte behandeling

Ik heb een röntgenfoto laten maken van mijn kaken/tanden. Het toonde een gat in mijn verstandskies, hoewel ik geen pijn had. Kort daarna werd de tand gerepareerd. Ik vind het fijn dat de vroege behandeling pijn heeft voorkomen.

Vlot geholpen

Bij onze periodieke controle werden we netjes op tijd geholpen. Prima!

prettig en geduldig

een tandartsbezoek is eigenlijk nooit prettig of leuk, maar door het opgebrachte geduld en de vriendelijkheid is het te doen

Afspraak op tijd Deskundig Duidelijk Open Op je gemak

Fijne praktijk

Fijne praktijk

Je weet wat ze gaan doen en waarom. Mijn tanden zijn in goede handen en ook is er nog tijd voor een

Gezellige babbel. Simone en Mieke bedankt.

Deskundig

Altijd deskundig advies en zeer secuur, daarbij heel vriendelijk

Positief

Persoonlijk Duidelijkheid Aandacht voor preventie

Vriendelijk en deskundig personeel

Het is een prettige omgeving waar altijd tijd is voor uitleg, iedereen is vriendelijk.

Fijn dat ik zo snel geholpen werd

Er was weer eens een vulling uit mijn kies. Gelukkig kon ik snel komen en is het weer netjes in orde gemaakt.

Voelt altijd weer goed

Zohra is mijn Mondhygienist. Wat een fijne dame. Ik kom niet graag bij de tandarts maar door haar heb ik er minder last van.

Goed en snel geholpen

Kies afgebroken maar snel en goed verholpen.

Rustige ontspannen, vriendelijke en professionele ontvangst en behandeling

Rustige ontspannen, vriendelijke en professionele ontvangst en behandeling

Fijne sfeer

Reeds bij binnenkomst voel je de goede sfeer. Er wordt meteen goeie morgen gezegd. Ik hoefde bijna niet te wachten. In de behandelkamer ook een fijne rustige sfeer. Noortje vertelt wat ze gaat doen en je weet dus precies wat je te wachten staat. Ze stelt je op je gemak en denkt hardop na over een zo weinig pijnvolle behandeling. Dat vond ik heel fijn.

Heel goed en rustig geholpen door waarschijnlijk het vriendelijkste meisje wat daar rondloopt. Hoe ze heet, weten wij niet, maar om haar te krijgen moeten we zeggen: Dat blonde ding.

Naar de tandarts gaan is voor mij een uitstapje!

Warm welkom en een uitstekende behandeling

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!