Goede kwaliteit en aardig contact

Maar toch een minpuntje: begrijpelijk dat een spreekuur uitloopt, maar laat dan de wachtende dat even weten. Ook dat klokslag 12:00 uur de lunchpauze begint, terwijl ik nog een afspraak moest maken , kan ondervangen worden door wachtenden even te vragen.

Supersnel en duidelijk behandelingsadvies!

Na m’n telefoontje met de receptie had ik enkele dagen later al een consult bij ‘mijn’ tandarts. Die vertelde klip en klaar wat er aan de hand was en welke oplossingen hij eventueel kon bieden, vergezeld van een heldere uitleg. Vervolgens heeft hij een adequaat behandelingsplan opgesteld, te realiseren in een relatief korte periode. Uitstekend en helemaal naar mijn zin.

Altijd perfect

Ik ben al jaren bij deze tandarts en ben er elke keer blij mee. Tandarts Noortje van Houts is efficiënt, luistert naar je wensen, is superkundig en niet flauw. Ze doet wat nodig is, en is perfectionistisch. Dat is precies wat ik van een tandarts verwacht. Daarnaast is het ook altijd gezellig en vertrouwd, en de samenwerking met tandartsassistente Liz of Maureen is perfect. Dus ik zou deze tandarts aan iedereen aanbevelen en dat doe ik ook. Dikke tip: combineer je bezoek met de preventieassistente Patricia.

Goede en vriendelijke zorgverlening

Zoals iedere keer weer, prettig contact en behandeling

Zeer vakkundig.

Ze gaan uit voor het behoud van je eigen tanden en kiezen. Goede uitleg wat ze gaan doen. Echt professioneel!

Goede ervaring na behoorlijke ingreep

Zie boven

Altijd tevreden over service en behandeling

Kom hier al jaren en zelfs na verhuizing klant gebleven. Gewoon tevreden

Volgens verwachting: prima geregeld

Mijn behandeling is prima voorbereid en dito uitgevoerd.

Servicegericht

Snelle en deskundige tandartsen

altijd een goede sfeer

goede sfeer, lekker rustig. Veel lees- en tijdschriften. Mooie moderne inrichting. Met veel vrolijke schilderijen en zeer kleurrijk. Ik kom er al jaren.

Heel positief

Deskundige behandeling, vriendelijke medewerers.

Professioneel

Zeer vriendelijke staf; duidelijke en respectvol. Schone praktijk. Communicatie tussen tandarts en mondhygiëniste. Zeer kindvriendelijk!

Mondhygiënist

Goede behandeling

Mondhygiëniste komt deskundig over.

Prima!

Prima!

Op tijd en vriendelijk geholpen

Super fijne tandarts

Tandarts Verhaegh is een lieve zorgzame bekwame tandarts.

Top!

Zoals altijd, schoon, netjes fijne sfeer. Al ruim 33 jaar cliënt!!

xxxx

xxxx

keurig netjes en beleefd behandeld

geen lange wachttijden mooie en nette locatie medewerksters zijn allemaal even vriendelijk ook aan de telefoon.

Meedenkend en hulpvaardig

Positief, gerustgesteld, meedenkend, attent. Dank je wel vervangende tandarts !! Sorry, naam kwijt.

Goede behandeling, goede informatie

Prima behandeling en service

Ben hier al jaren en erg tevreden!!

snelle service bij spoedbehandeling

zie boven

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!