Altijd fijn bij onze tandarts

Het is gewoon gezellig bij onze tandarts. Ze is zo lief voor iedereen. Legt altijd alles goed uit en is zeer geïnteresseerd in jou als mens! We komen hier al jaren!

Ik ben zeer tevreden met de benadering, behandeling en de snelle afhandeling.

Mijn eerste ervaring met deze tandarspraktijk is zeer positief. Ik kon direct komen, er werd met me meegedacht en zowel de tandarts, de assistenten als de mondhygiëniste waren erg betrokken en gaven mij veel rust. Mijn gebitsproblemen zijn snel verholpen en nog mooi ook! Dankjulliewel!

erg kundig en vriendelijk!

altijd fijn als mijn gebit weer grondig wordt schoongemaakt door de mondhygiëntist (Zohra) daarna controle door de tandarts (Noortje) en vullen van een kies duidelijke communicatie vriendelijke bejegening

Ga graag naar jullie praktijk!

Iedereen vriendelijk van balie medewerkster tot behandeling! Ga Marïelle missen !

,n Goed en fijn gevoel ervaren. Vriendelijk en behulpzaam.

,n Goed en hartelijk gevoel ervaren. Vriendelijk en behulpzaam.

zeer goed

ik ben netjes vriendelijk en zeer goed geholpen vanaf dat je binnenkomt bij de balie tot de tandarts en zeer kundig

Pobleem is opgelost

Ik was bij t lab voor n bijt plaatje. Dat is helemaal mis gegaan. T plaatje was de klein en te hard. Bij t eruit halen op de stoel kwam mijn brug mee. Die is 15 minuten later terug geplaatst door de tandarts. Daarna is er een nieuw plaatje door de tandarts gemaakt tot tevredenheid van mij

Ik vind de mondhygieniste een zeer bekwame dame. Geeft goed advies, en legt goed alles uit

Ik vind Zohra Rafat een zeer aangenaam, bekwame mondhygieniste. Geeft goed advies en legt veel zaken uit. Zeker aan te bevelen! Toppertje!

Geweldige Tandarts ook voor kinderen. Kinderen gaan met plezier naar de tandarts, zonder angst. Door de pretttige sfeer. Ook zeer kundig. Ook de assistentes erg kundig en leuk.

Snelle reactie na mijn telefoontje om te proberen nog dit jaar terecht te kunnen. 30 minuten later werd ik gebeld en was er plaats.

Zeer tevreden.

In de morgen gebeld voor een klacht en ze hebben hun best gedaan dat ik deze dag nog kon komen.

Fijne tandarts praktijk

Ik wordt er altijd goed geholpen. Vriendelijk personeel en deskundige tandarts.

Altijd behulpzaam

Ik zou geen andere tandarts kiezen.

Super vriendelijk en kundig!

Hele vriendelijke tandarts die met aandacht ons iedere keer helpt!

Een goede en professionele tandarts!

Tandarts verhaegh is Een goede en professionele tandarts met een zeer vriendelijke manier zal alle nodige informatie over tandheelkundige behandelingen uitleggen!

Zoals altijd perfect geholpen en bejegend

geweldig!

op een eerlijke manier stand van zaken gebit aangegeven.

Prettig en effectief gebit gecontroleerd en behandeld!

Harstikke goed

Heel aardig tandarts en assistent, mijn kinderen voelen ook op hun gemak bij controle.

Snel en vakkundig geholpen

De eruit gevallen vulling was in no-time vervangen

Weer lekker schoon!

Altijd weer een goed en schoon gevoel na een behandeling door de mondhygiëniste

Goede tandzorg met aandacht.

Mijn tandarts neemt echt de tijd voor je. Goede controle en verwijderd tandsteen met de hand, wat ik veel prettiger vind.

super - wel erg druk

Wortelkanaal behandeling afmaken dringend maar pas meer dan een maand later tijd. Bij mevr. van Beek - staat niet in de lijst ??? is er toch al jaren.

prima, zoals ik al jaren gewend ben

prima, zoals ik al jaren gewend ben.

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!