Goed geholpen

Vakkundig, vriendelijk en correcte behandeling

Prettig. Op afgesproken tijd goed behandeld.

Zie boven

Zijn heel tevreden!!

Afspraak is afspraak

Op tijd, efficiënt werk

Erg vriendelijke tandartsen

Heb zelf als kind erg slechte ervaringen gehad met m’n tandarts maar gelukkig kan ik bij deze praktijk altijd zonder zorgen terecht. Ze houden erg goed rekening er mee en zorgen ervoor dat ik me altijd op m’n gemak kan voelen.

Voor de eerste keer geweest een prima begin.

De ontvangst bij Noortje was vriendelijk. Ik kwam hier voor de eerste keer. Zeer geinteresseerd en de behandeling was rustgevend.

Snel en vakkundig geholpen !

Stukje van ondertand breekt af, bel de assistente van de tandarts en een dag later kan ik terecht bij mijn eigen tandarts, die er voor zorgt dat ik 20 minuten later weer een volledige ondertand heb. Ben erg blij met de snelle service.

Rustig, en stellen je gerust

Zou mij momenteel geen andere tandarts kunnen wensen

Zo lang als ik Paul al ken nog steeds uitersters prettig kontakt en een prima behandeling

Snel en vriendelijk

Meestal kun je snel terecht, en heeft de tandarts ook tijd voor een kort praatje. Hij legt goed uit wat hij gaat doen en is aardig.

Snel en deskundig geholpen!

Ik had een ontstoken kies en de tandarts heeft me snel van de pijn verholpen door een wortelkanaalbehandeling. Daarna weinig last meer gehad!

Zoals gewoonlijk, aandacht en zorg!

Zoals gewoonlijk, aandacht en zorg!

Helemaal top.

Vorig weekend mijn kroon/kies afgebroken. Ik kon gelukkig meteen op maandag terecht bij mijn eigen tandarts Simone van Beek. Aangezien ik behoorlijk schrik heb voor de tandarts ( vroeger had ik tandarts Timmermans , die naam zegt al genoeg :) ), weet zij mij ieder keer gerust te stellen met haar vrolijke babbel. Hopelijk blijft ze nog lang mijn tandarts.

Duidelijk wat er ging gebeuren

Goede intake en onderzoek/verduidelijking actuele situatie en behandeling

Nieuwe cliënt bij TCB, eerste controle/foto/voorlichting

Snel en zorgvuldig behandeld

Naast dat de tandarts prettig te werk ging en niet lomp was, heeft hij na de controle ook de tijd genomen om mij advies te geven over mijn gebit. Dat hij hier de tijd voor neemt waardeer ik erg

Super fijne tandarts

Super fijn dat ik terug ben mogen komen geen na pijn gehad na behandeling zo fijn

Er wordt de tijd genomen voor de behandeling

Goede uitleg wat er gaat gebeuren, fijne adviezen. Had combi afspraak bij Caitlyn en Noortje. Heel fijn dat er dan als onderling is gecommuniceerd wat de bijzonderheden zijn.

Top tandartsen praktijk.

Nvt

Prima gedaan.

Geen idee.

Kind and professional staff and service

The reception ladies are very nice and patient, the dentist and the assistant are professional and kind, the dental hygienist really does the cleaning gently that I didn't feel so uncomfortable.

Erg voorzichtig vanwege pijn

Door pijn vanwege noodkroon werd mijn tand met watje gedroogd ipv blazer.Dit zou nl erg pijnlijk zijn.Ik kreeg nog een soort gum mee die ik met een kwastje kon aanbrengen als ik nog steeds pijn zou hebben na het aanbrengen van de definitieve kroon.

Goede klantvriendelijke service.

Eerste kennismaking gehad. Goede eerste professionele indruk.

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!