Zeer vriendelijk Goede uitleg

Kundig en empathisch

Tandarts Frank Verhaegh en assistentes Kim en Hedy zijn professionals maar nemen ook de tijd voor je als patiënt. Ze stellen je op je gemak, zijn empathisch en denken met je mee.

Kundig en empathisch

Tandarts Verhaegh, Kim en Hedi zijn professionals maar nemen ook de tijd voor je als patiënt. Zij stellen je op je gemak en zijn empatisch en denken met je mee.

Fijne praktijk

Vriendelijk, goed op tijd met de afspraken

Fijne praktijk

Vriendelijk, goed op tijd met de afspraken

Toptandarts

Voor mij geen wachttijd, kon direct doorlopen; menselijke tandarts met gouden handen.

Very good

After trying many practice around the city I got to the right one. I am very pleased. Only for a while I was not happy with the bucal Higenist, I ask to get a different one and now I am very satisfied in all the aspects.

Fijne sfeer en duidelijke uitleg

Voor de eerste keer bij tandarts Verhaegh geweest. Dat beviel me heel erg goed. Duidelijkheid bij de uitleg en een fijne sfeer zowel bij de tandarts als bij de assistente.

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!