Goede en vriendelijke service

Helemaal top

Behandeling duidelijk uitgelegd

Moest een grondige behandeling bij mondhygiëniste. Zij heeft mij duidelijk verteld wat de behandeling inhield en ook wat de kosten hiervoor zijn zodat ik mij hier goed op heb kunnen voorbereiden. De pijn die ik na de behandeling had viel gelukkig reuze mee.

Deskundige, vriendelijke hulp

Snel geholpen, geen overbodige poespas

Jaarlijkse controle

Prima controle incl tandsteen verwijderen. En een gezellig praatje.

Fijne praktijk

Goeie mondzorg

Ik vind verstandig, effectif en aardige behandeling.

Weer super goed geholpen

Altijd een goede en eerlijke behandeling.

Uitstekend!

Mijm tandarts sinds 1996! Altijd prettig contact, makkelijk afspraak maken, professionele behandeling met de modernste apparatuur. goede mondzorg. Transparant over kosten van ingrepen.

Mijn klacht is verholpen!

Vriendelijk en snel geholpen met duidelijke uitleg

Positief

Klantvriendelijke behandeling zowel door de tandarts als door de assistente.

Dik voor elkaar

Ik rij er voor om en word niet teleurgesteld, integendeel!

Oke

Kon meteen afspraak maken mbt gebroken kies...

Prettig

Ik vond de persoon en de behandeling bijzonder prettig.

Kwaliteit en klantgerichtheid

Wij komen al meer dan 30 jaar bij Paul Tielbeek. Eigenlijk zegt dat genoeg, maar specifieker: zijn vakkennis, handelings bekwaamheid en warme persoonlijkheid, maken hem vier ons gehele gezin de perfecte co- verzorger van onze gebitten!

Prettig

Ik ben erg tevreden over de tandarts.

Een hele fijne tandarts. Hij doet alles heel rustig en pijnloos

prettig

ik zie er altijd tegenop om naar de tandarts te gaan, ook al is het voor een controle. maar mijn tandarts weet me altijd op mijn gemak te stellen, en te ontspannen. hij is kundig en ervaren.

Tijdig en vakkundig geholpen

Afspraak wordt tijdig aangekondigd Geen uitloop; altijd op tijd naar binnen geroepen Zeer vakkundig Alles in overleg En kast nut niet least, ondanks de angst altijd blij naar buiten

Goed, persoonlijk

Op tijd, persoonlijk,

Fijne tandarts

Fijne tandarts

Goede behandeling

Behandeling is vakkundig uitgevoerd

Knowhow, erg betrokken en zeer kundig!

Ontspannen, kundige behandeling en erg klant & situatie betrokken! Kan niet beter wensen.

Geholpen door andere Tandarts ivm verkeerde planning afspraak

Ik had een tijd geleden de afspraak gemaakt voor bij mijn eigen tandarts. Op de dag van de afspraak, net op het moment dat ik thuis wilde vertrekken, kreeg ik telefoon dat de afspraak verkeerd ingepland was en er was geen mogelijkheid om binnenkort een nieuwe afspraak bij haar in te plannen. Ik had geen mogelijkheid later die dag, omdat ik ook een afspraak/behandeling in het ziekenhuis had. Ik baalde daar erg van. Ik heb uiteindelijk een afspraak gekregen op een iets later tijdstip die dag bij een andere tandarts, maar ik heb daarbij het gevoel gehad dat deze afspraak er dus tussen gepropt is en ik daarom enkel een controle en wat tandsteen verwijderen heb gehad en er verder dus niks is gedaan omdat daar geen tijd voor was. Het kan natuurlijk gewoon een gevoel van mijzelf zijn en dat alles gewoon goed was, maar het was niet prettig voor mij. Maar goed, waarschijnlijk komt dit niet vaak voor, maar vandaar dat mijn waardering wat lager is deze keer. Normaal gesproken erg tevreden.

Geweldig.

Geweldig. Een bezoek aan Noortje is geen angst voor de tandarts maar gewoon een uitje.

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!