ik kom door de aanpak langzaam van mijn angst af.

Ik ben in september overgestapt van een andere tandarts. Ik heb al lang angst voor de tandarts en merkte dat ik geen controles meer afsprak. Nu ben ik overgestapt en heb meteen ervaren dat het ook anders kan. Er wordt voldoende tijd genomen, er wordt verteld wat er wordt gedaan en er wordt overlegd

Zeer kundig en vriendelijk

Geen angst omdat ik op mijn gemak gesteld en serieus genomen wordt.

Goed.

Vriendelijk welkom geheten. Vraag hoe het met mij gaat.Vragen of ik klachten had. Werd op mijn gemak gesteld. En de controle was snel en goed uitgevoerd. Vandaar de 5 sterren.

Ik voelde me gerustellend

Sinds 12/1 ingeschreven( na 2 jr niet naar tandarts geweest te zijn. (Angstig) Ze hebben echt moeite gedaan om mij snel in te plannen. Noortje heeft mijn gebit nagekeken en goede uitleg gegeven , in maart terug voor behandelingen maar ik heb er vertrouwen in dat dit ook goed zal verlopen.

Vriendelijke tandarts en assistente

Mijn afgebroken kies ziet er weer zo goed als nieuw uit. Vriendelijke tandarts wat een bezoekje aan de tandarts zeker wat prettiger maakt.

Deskundig en sociaal

Prettige behandeling

Prettige behandeling

Goed en adequaat van de pijnklacht afgeholpen

Prima gedaan Frank

Top.

Top tandarts met zachte handjes

Word altijd met een lach ontvangen, tandarts stelt je gerust en heeft echt zachte handen. Behandelingen zijn altijd pijnloos!!

Voel me op gemak

Snelle en deskundige behandeling en vrij pijnloos bij mondhygiëniste

Goed gecoördineerde dubbele afspraak

Had 2 afspraken, tandarts en mondhygiëniste, de eerste afspraak begon iets later, maar zonder vragen werd werd de mondhygiëniste geïnformeerd en kon ik na de tandarts direct doo.

Ben pas 1 maal geweest

Goed en gezellig

Zowel bij mondhygiëniste als ook bij de tandarts goed geholpen met uitleg, waar nodig, en persoonlijke aandacht. Dit laatste is ook wel belangrijk vind ik.

geweldig

vriendelijk en zorgvol

Prima. Alles naar wens

Ik had een probleem en kon heel snel terecht.

Snel en goed geholpen

Zat met een gebroken vulling en kieshoekje. Heb gevraagd om een spoed behandeling. Enkele uren later was het euvel gerepareerd en verholpen.

Professionele zorg

Goede zorg door een fijn team!

Noortje werkt relaxed. Vriendelijk. Neemt de tijd voor je. Legt netjes uit wat ze gaat doen. Indien b.v. een kroon noodzakelijk is krijg je netjes een prijsopgave.

Fantastisch

Fijne tandarts Noortje van houts. Rustig en professioneel en zeer kundig. Alles voir een gezond mooi gebit

Sympathiek

N goed gevoel over de behandeling en tandarts

Ik was blij met de hulp

Tevreden met informatie die ik heb ontavgen

Hele verbetering met m'n vorige tandarts

Voor mij een hele verbetering met m'n vorige tandarts. De tandarts en de mondhygiëniste werken zo rustig en kalm met de behandeling dat was een verademing voor me.

Zeer duidelijk

Goed georganiseerd voor het eerst sinds lange tijd dat ik weer, een beetje, blij word van de tandarts en de mondhygiëniste

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!