Zeer te vreden

Zowal Mondhyginiste Janine Mulders als tandarts Frank Verhaegh hebben mij laatst geholpen. Beide specialisten krijgen van mij een 10 voor vakmanschap als vriendelijkheid!

Ik wordt altijd heel goed geholpen en alles wordt perfect uitgelegd. Ben zeer tevreden

Netjes op tijd. Vriendelijk

Professioneel met de juiste aandacht voor de klant.

Als je binnen bent, voel je je thuis. Dit verlaagd de drempel om jaarlijks of half jaarlijks naar je tandarts te gaan.

Vakmanschap is meesterschap!

Zoals elke keer opnieuw ben ik weer perfect door ‘mijn’ tandarts behandeld tijdens de tweede sessie op weg naar een nieuwe brug. Hij geeft duidelijk uitleg van wat hij gaat doen en aan het doen is.

Gewoon uitstekend vakkundig

Het deed geen pijn

Was ok

Altijd tevreden

Zowel de mondhygiëniste als de tandarts hebben mij altijd goed geholpen.

Lieve en vriendelijke werknemers

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en ben inmiddels wegens vertrek van mijn tandarts gewisseld naar een andere. Even begripvol en geduldig. Hele fijne praktijk. Zelfs toen ik tijdelijk verhuisd was naar een andere stad bleef ik daar.

Ik ben op de afgesproken tijd en goed behandeld.

Perfect en professioneel!

Zeer kundige tandarts

Prettige sfeer en kundige medewerkers

Oke

Oke

Alles ging goed

We waren zo klaar

fijn

Ik ben altijd angstig van de tandarts geweest maar sinds dat ik de patient ben bij de tandarts Simone van de Beek heb ik mijn angst over gewonnen.

Vriendelijk en duidelijk

Op tijd geholpen, vriendelijk en duidelijk m.b.t. de behandeling

Fijn dat je ook ook in de avond kan komen

Ervaren

Vriendelijk en ervaren

Uitstekend geholpen. Ik kon ook snel komen.

Dank voor het feit dat ik snel terecht kom bij u.

Geweldig team!

Leuke en kundige mensen

Fijne praktijk

Hele kundige tandarts en ze denken met je mee bij het maken van afspraken , dat je bijv naar de mondhygiëniste kunt en de tandarts op dezelfde dag , met zo min mogelijk wachttijd

Vriendelijk aardig vrolijk

Positieve vibe

Twee keer per jaar vaste prik bij Frank en Colette. Al jaren! Eerst doodsbang voor de tandarts door slechte ervaring in mijn jeugd (oa de schooltandarts). Frank heeft die angst weggenomen door zijn deskundigheid, rust en rekening houden met mijn tempo. Bij Colette is het altijd gezellig, lekker kletsen en oh ja ook nog even wat poetsen. Kortom een topteam!

Keurige behandeling

Mijn gebit wordt altijd vakkundig gereinigd door Patricia.

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!