Goed vakkundige mondhygiënisten,luisterd naar de patiënt.

Prima!

Prima geholpen. Ontspannen sfeer binnen de praktijk.

tandarts prima

enige min pu ntje is dat ik niet weet of men doorheeft dat ik er ben, er is niemand die me op de hoogte stelt dat het spreekuur uitloopt en hoe lang- mijn tijd is net als die van jullie goed gepland. ook ik heb afspraken na mijn afspraak bij de tandarts. wil graag weten waar ik aan toe bent. Als je naar de balie loopt wordt je vakkundig genegeert.

Fijn tandartsenpraktijk

Goede behandeling waar ze ook rekening houden als iemand pijnvrees heeft.

Altijd een goede sfeer in de praktijk

Ik was in goede handen

Vriendelijk en professioneel

Ik kon snel terecht om een losgelaten vulling te laten repareren. De behandeling was uiterst professioneel en de mensen waren heel vriendelijk. Tijdens de behandeling werd steeds uitgelegd wat er ging gebeuren

Uitstekend.

Nauwkeurige, prettige behandeling. Geen wachttijd. Vriendelijk.

Zie ervaring hieronder

Prettige en toegankelijke benadering, zowel bij behandeling als bij het maken van afspraken.

Goed geholpen

Prettige deskundige behandeling.

Jammer dat ik te horen kreeg dat ik , vanwege het vertrek van Eline,wederom zal moeten wennen aan een andere tandarts . We gaan het zien over een half jaar.

Zoals altijd professioneel en aardig

Zoals altijd professioneel en aardig

I am very pleased with my dental cleaning

Snel aan de beurt

Niet moeten wachten , op de afgesproken tijd opgeroepen. Controle na 5 min gereed, 1 gaatje gevonstateerd waar ik een nieuwe afspraak voor moest maken. Jammer dat het vullen niet meteen gedaan wordt zodat ik niet nog een keer een afspraak moet maken

Goed advies

In overleg met de tandarts de vervolgbehandeling besproken voor een afgebroken kies. De meest simpele en pijnloze behandeling bleek de beste, namelijk niets doen. Ik vond dat een prima advies :)

Na alle jaren nog steeds heel tevreden.

Probleem met onderprothese grotendeels opgelost. Rechts nog drukplekje. Maar Frank gaat dit zonder twijfel oplossen. Veel vertrouwen in. Gr.

Correct en vriendelijk

Vriendelijk ontvangen, goede en duidelijke uitleg van gebit

Uitstekend tandarts gebruikt de nieuwste technieken.

Na mijn verhuizing ben ik naar een andere tandarts gegaan. Dat beviel helemaal niet en ben daarom weer terug gekomen bij deze tandarts.. Dat bevalt uitstekend. Bij deze tandarts heb ik nooit problemen gehad. Bij mijn laatste behandeling moest een kroon geplaatst worden. Hierbij werden de nieuwste technieken gebruikt om het gebied met foto's 3D in te scannen. Fijn om een tandarts te hebben die bij de tijd is. Tijdens en na de behandeling heb ik geen klachten gehad.

Behandeling was goed, verdoving stuk minder

Vriendelijkheid personeel is prima en behandeling zelf was ook prima gegaan. Verdoving was echter een redelijk enge ervaring waarbij oog verdoofd was geraakt en ik niet meer kon knipperen. Gelukkig na 3uur was alles weer ok.

Vriendelijk, zorgvuldig en kundig

Mondhygniste geweest. Zeer vriendelijk, kundig, luisterend

Goed!

Ik werd gerust gesteld en werd verteld wat er gedaan zou worden en waarom. En verontschuldiging voor de pijn die ik had, terwijl dat niet nodig was. Al met al: Goed!

Op mijn gemak gesteld bij het trekken van een kies

Altijd met een fris gevoel weer naar huis!

Wisseling van mondhygieniste maar geen verandering van service en kwaliteit. Kundig advies en neemt tijd voor m’n vragen.

Good

Always good

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!