Deskundig en vriendelijk

Frank en Kim behandelen hun klanten professioneel, geven duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren en zijn bijzonder klantvriendelijk.

Fijne tandarts

Goede uitleg

Goede controles

Snel tussendoor geholpen inclusief reparatie (geen noodoplossing).

Zie boven

Prima afstemming

Goede voorlichting, prettig positief contact.

heel fijn

ik ben altijd erg gespannen bij de tandarts, kom er liever niet. maar ik ben erg op mijn gemak gesteld, tandarts was lief en legde alles uit. Ze nam alle tijd, was heel kundig en wilde perfectie

Zeer goed en snel een afspraak kunnen maken

Goed advies en goede behandeling

Heel fijn

Gewoon een hele fijne tandarts

Frank is altijd duidelijk in hetgeen hij doet. Komt nooit voor verrassingen te staan.

Soepele klante omgang

Prettig geholpen ..... bv...als er een afspraak uitvalt..plant men jou eerder in..**

Snel, netjes en weer weg

Gelukkig was ik snel aan de beurt, alles goed verlopen, gebit in orde, tot volgend jaar

top

kundig en vriendelijk

Ik ben keurig behandeld

Heel erg goed

Vriendelijke assistenten, er wordt goed geluisterd, snelle afspraak zeker als het nodig is. Tandarts Verhaegh doet zijn werk top.

Van mij krijgen jullie een dikke 10 voor alle behandelingen die ik heb ondergaan.

De vriendelijke ontvangst en interesse ook het begrip voor pijngevoel, zijn voor mij de reden om zonder angst naar de praktijk te komen. En dat was lang geleden wel anders! Ik beveel deze praktijk steeds aan als ik de vraag krijg naar een tandarts.

Hele fijne tandarts

Goed team

Kom al jaren bij Frank en team

Top tandarts, erg blij met de rust die Frank en zijn team brengen voordat ik gecontroleerd word. Alle behandelingen en dat zijn er diverse worden altijd met aandacht voor de patiënt uitgevoerd en ook tegen de allerhoogste kwaliteit.

goede en deskundige zorg

goede en deskundige zorg

Heel goed

Verzorgd gewerkt.

Gewoon goed.

Netjes , beleefd , legt alles goed uit. Luisterd ook echt naar je verhaal bij eventuele tandpijn. Gewoon normaal, sociaal.

Zeer goed geholpen.

Zeer goed geholpen. Zeer vriendelijk en belangrijk op tijd volgens afspraak.

Snel en vakkundig geholpen.

Heel goed

Fijn en snel geholpen, goede uitleg

Professioneel en klantvriendelijk

Professioneel en klantvriendelijk

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!