Prima behandeling en vriendelijkheid

Objectieve kijk op zaken, met daaraan vast goede adviezen.

Weet dat ik altijd terecht kan bij Frank en assistente

Frank neemt alle tijd, legt goed uit wat de mogelijkheden zijn. Stelt me op m’n gemak. Ben heel blij dat hij m’n tandarts is!!!

Altijd vriendelijk, geduldig

X

geweldig

Zorgzaam, kundig, vooral voor zenuwachtige patienten een heerlijke tandarts die alles keurig uitlegt.

Geruststellend

Na maanden er tegen op te zien is het toch meegevallen.

Prima ervaring

Prima eerste ervaring

Prettige omgang/ behandeling, duidelijke communicatie.

Altijd prettige sfeer bij Frank, dit maakt het dat een tandarts bezoek nooit vervelend is ongeacht de behandeling. Deze manier van behandelen/omgang zorgt er denk ik voor dat mensen met angst voor de tandarts veel minder gespannen zijn. Ik heb die angst zeker niet meer, maar wel gehad door de behandelingsmethodes die ik in mijn jeugd heb ervaren.

Met afgebroken tand, direct geholpen.bedankt

Heel fijn.

Vriendelijk, zorgvuldig en professioneel

Een van de (helaas grote) vullingen was aan een vervanging toe. Naar een zorgvuldig en grondig schhonmaakbeurt ben ik bij een (andere dan normaal) tandarts aangekomen. Alles ging zeer makkelijk en pijnloos, zonder verdoving (mijn eigen keuze) en met alle uitleg. Voor dat ik het wist was het over. Zeer aangenaam en zeer tevreden!

Vriendelijk

Gewoon altijd vriendelijk duidelijk

Wederom weer heel prettig en zeer deskundig in mijn geval.

Zie mijn eerdere (zeer) positieve referentie over Marielle. Ik hoop dat ik nog bij haar ingepland kan worden voor de dagen dat ze nog werkt voor jullie? Bvd

mijn kind vond zohra helemaal niks

dit gaat over de mondhygiëniste zorah .. 1 oudere vrouwelijke tandarts is ook echt niet kindvriendelijk.. maar de rest is wel prima

Goede ervaring met de mondhygiëniste

Prettig

Zeer tevreden met Caitlin. Altijd vriendelijk en zorgzaam.

Fijne mondhygiëniste

Stelt je op je gemak. Is kundig. Neemt de tijd voor je.

Super rustige vriendelijke tandarts

Nemen alle tijd voor je houden met angst zeer goed rekening

Fijne praktijk er fijne tandartsen .

Er hangt een fijne en vriendelijke sfeer in de praktijk , met vriendelijk personeel ! Ik ben zeer tevreden over mijn tandarts , Noortje van Hout !

Goede adviezen en goede verzorging van mijn gebit.

Vriendelijke medewerkers, deskundig. Mede dankzij hen is mijn gebit in goede staat.

Voldoende Tijd en rust

Nieuwe tandarts door vertrek oude, neemt tijd voor kennismaking.

Fijne persoonlijke behandeling

Janine is een ervaren en bekwame specialist, en geeft ook goede uitleg als je vragen hebt.

De vervanger van Noortje

Ik had de vervanger van Noortje goed ervaren. Ik wist niet dat Noortje er niet was. De vulling van mijn tand was eruit gevallen, maar het is goed gemaakt.

Kom al 35jr bij Frank......

Samenvatting zegt genoeg

Prima met aandacht en kunde

zoals omschreven ervaring goed en vriendelijk

Goed personeel

Vriendelijke mensen

Vakmanschap is meesterschap!

Klantvriendelijk en vakbekwaam personeel.

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!