Goed behandeld

Tandarts is nooit fijn, maar alles wordt duidelijk uitgelegd.

Prettige benadering, goede tandarts

Snelle en kundige behandeling

Voelde me welkom bij mijn eerste bezoek

Nieuwe tandarts, eerste afspraak. Prettig verlopen. Kort kennismakingsgesprek en vervolgens meteen behandeld.

Prima verzorging en altijd vriendelijk

Prettige ontvangst, goede zorg

Een snelle controle en grondig reiningen van tandsteen in een ontspannen en gezellige sfeer

Altijd goed geholpen

Nu onze eigen tandarts afwezig was, fijn opgevangen door de overige tandartsen. Top geregeld dus! Worden altijd fijn geholpen door zeer aardige en kundige mensen.

Efficiënte en vriendelijke behandeling door de mondhygieniste

Goede behandeling met duidelijke uitleg. Deed geen pijn en ik werd goed afgeleid door de fraaie cartoon boven mijn hoofd.

na de behandeling heeft de pijn wel wat langer geduurd dan verwacht, kan met soort te maken hebben.

Ik kom er al ik denk meer dan 20 jaar en ben zeer tevreden

Perfect!

Zeer vriendelijk, dat is echt het grote pluspunt in deze praktijk. Waarom ik geen 10 geef, is omdat een afspraak plannen ver weg is.

Tevreden over mijn tandarts en assistente

Tevreden over mijn tandarts en assistente en dit al vanaf 1991

Frank is altijd heel kalm en kundig

Kleine vulling was eruit, die is meteen opnieuw geplaatst tijdens de controle. Snel en kundig!

Superproffesioneel

Vriendelijk..goede uitleg. Luisterend..kindvriendelijk

Zorgvuldig, vakmanschap, klantvriendelijk

Zo als al jaren weer een fijne behandeling ondergaan Zowel arts als assistente en mevrouw aan de balie super vriendelijk en meedenkend Ga zo door !!! Gr N.Laamairi

Goed geholpen .

Jammer dat de afspraak maken , enkele dagen moest duren .

Blij met B. Lagas

Na jarenlang cliënt te zijn geweest bij F. Verhaegh heb ik sinds afgelopen jaar twee afspraken gehad bij mevr Lagas. Die ervaring is top. Ze verwelkomt je vriendelijk, vraagt kort of je iets hebt meegemaakt met je gebit en gaat daarna direct aan de slag. Een korte behandeling van 2x 5 minuten voor preventieve gebitsreiniging is voldoende. Ze is een fijne toevoeging aan een prima tandartspraktijk :-)

Vertrouwend

Ik volg al ruim 30 jaar Paul Tielbeek, omdat hij goed met mijn angst voor de tandarts om weet te gaan. Hij kan mij altijd goed geruststellen. Ook zijn assistente is zeer prettig voor mij als ik angstig ben.

Vriendelijk en kundig

Mijn dochtertje van 3,5 was ook mee en daar werdt heel leuk mee omgegaan.

Erg vriendelijk en goed geholpen

Duidelijke uitleg

Reguliere controle

Mijn halfjaarlijkse controle verliep soepel en efficiënt, de betrokken zorgverleners waren vriendelijk, er was een heldere uitleg van wat gebeurde.

Vakkundig

Probleemloos en goed.

Hier zou je bijna naar uitkijken

Naast zeer kundig en professioneel, zijn het ook nog eens ontzettend vriendelijke mensen, zowel de tandarts als de assistente(s).

Kundig en vriendelijk

Ondanks verhuizing 30 jaar geleden altijd naar deze praktijk blijven gaan. Meer dan dik zowel met Frank Verhaegh maar ook met Janine de Mulder.

Fijne controle met goede uitleg

Omdat mijn eigen tandarts ziek is had ik een andere. Hierbij voelde ik me gelukkig net zo op mijn gemak.

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!