Vriendelijk

Begrip dat mijn puberzoon niet mee kwam

Zorgvuldige controle, goeie tips, vriendelijk personeel. Alleen erg druk, dus je moet altijd op tijd een afspraak plannen.

Ik had smorgens gebeld omdat ik klachten had kon al om 11.30 terecht

Fijne tandarts en heel vakkundig.

Goede service en vriendelijk en vakkundig tandarts.

Snel geholpen

Veel uitleg gekregen en goed geholpen

Beste Tandartsenparktijk in regio brabant

Zowel Barbara als Zohra echt toppers.

Prima geholpen!

Idem als hierboven!

Vriendelijke tandarts en assistenten

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Maar moet altijd wachten. De afspraak begint nooit op tijd.

Spectacular

Everyone was so kind and willing to help. Until. Ow I was scared to death of going to dentist, but from now on I will go with pleasure. Everyone’s professional and super kind.

Zeer vriendelijk allemaal

Je voelt je op je gemak.

Overall great experience

I had a great experience at Tandheelkundig Centrum Blixembosch. a couple of things to highlight: * My daughter feels comfortable now going to visit the dentist and has better dental hygiene. * My root canal treatment was smooth and my emergency pain treatment also went quite well.

Tandarts is nooit fijn, maar alles wordt goed uitgelegd

Fijne ervaring

Mijn zoontje van 3 vond het allemaal erg spannend en daar werd heel fijn mee omgegaan.

Eg tevreden

Altijd vriendelijk, persoonlijk en deskundig Fijn op tijd aan de beurt

Vriendelijke, professionele tandarts met goede adviezen

Een fijne halfjaarlijkse check voor zowel mijzelf als mijn dochter van 4. Tandarts (en assistente) nemen de tijd, zijn behulpzaam en bekwaam. Daarnaast gaf de tandarts goede tips en adviezen (proactief en denkt mee) en kijkt hij verder dan alleen de controle van tanden en kiezen, in mijn geval bijvoorbeeld of een beugel iets zou zijn om een kleine scheefstand weg te werken. Kortom, super!

Prima geholpen.

Eerst bij Colette gebit schoongemaakt, was prima. Daarna naar Paul, die keek ook even naar het gebit. Ook allemaal prima.

Vriendelijk en deskundig

Voor controle afspraak geweest. Alles naar wens verlopen

Snelle en efficiënte service

Frank en zijn team leveren altijd een uitstekende en snelle service.

Heel erg prettig en kundig

Mijn ervaring is top geweest, op advies van mijn tandarts belde ik om n afspraak te maken bij n collega. Telefoniste vertelde dat er iemand had afgezegd en dat ik dus ev de dag erop kon. Dat vind ik attent en meedenken. Behandeling was vooral advies maar werd duidelijk uitgelegd en tijd genomen. Heel fijn

Heel goed

De behandeling is altijd top aardige tandarts

Een kundige behandeling door een heel vriendelijke tandarts.

De tandarts heeft mij kundig en met aandacht voor de patiënt behandeld.

Het was een invaller maar deed het uitstekend

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!