Gemengd

In overleg hebben wij de kies getrokken. Dat is op zich heel goed gegaan. Maar ik heb tot nu toe een ontstoken kaak en kan niet verdragen het ondergebitje in te doen. Ik denk dat ik moet wachten tot de pijn en de zwelling over is.

Goede behandeling

Goede behandeling

het was heel fijn, dat ik nog op dezelfde dag geholpen kon worden

Mijn kroon was weer losgeraakt. Het was ook fijn, dat de telefoniste en de tandarts mij er aan herinneren, dat het een zeer kwetsbare tand is. Ik ben mij er nu nog meer van bewust geworden, dat een andere oplossing voor deze tand gewenst is. De tandarts gaf mij hierover goede informatie. Ik ervaarde , dat als zeer helpend. De kroon is gisteren weer losgeraakt. Ik ga nu een afspraak maken met mijn tandarts hoe dit op te lossen en te aanvaarden

Prettig

Het is niet mijn favoriete afspraak maar ga toch zonder angst en beven naar de praktijk. Hele fijne tandarts en prima mondhygieniste.

Altijd heel prettig

Prima, al jaren

Prettig

Fijne professionele behandeling gehad

Zeer professioneel en vriendelijke uitleg.

Professioneel en vriendelijk

Ik ben erg blij met Frank Verhaegh, mijn vaste tandarts en ook het personeel dat accuraat en professioneel werkt. Kortom door prettige en vakkundige behandelingen heb ik mijn gebit in prima conditie.

Vriendelijk en duidelijk

Vriendelijke behandeling

Professioneel

Hoewel ik onbedoeld te laat was werd ik toch geholpen en was er begrip voor de situatie.

uitstekend

uitstekend

Klantvriendelijk en behulpzaam

Goed op tijd en tandarts lijkt kundig

Heel goede mensen heel goed in hun werk

Prima servicr

Altijd snel geholpen bij calamiteiten. Goede praktijk waar service hoog in het vaandel staat.

Goed geregeld

Herstellen van losse vulling ging snel en vakkundig.

Uiterst tevreden over vriendelijke en vakkundige tandarts Verhaegh.

Mijn verstandskies is verwijderd. Ik werd vooraf heel goed geïnformeerd en heb nauwelijks pijn gehad, ook niet toen de verdoving was uitgewerkt.

Goede service en vriendelijke medewerkers

Prima service en vriendelijke medewerkers

Ik heb een hele fijne tandarts aan Simone, ze is een hele goede maar ook leuke sociale tandarts, de

Mijn ervaring bij haar is altijd goed, ze is zeer kundig,ze legt alles uit wat ze gaat doen wanneer het vervelend is zegt ze van tevoren hoe lang het ongeveer duurt.

Snel en professioneel

Snel een afspraak kunnen maken, controle was goed en snel.. vervolg afspraak ook gemaakt

Ontspannen prettige sfeer, flexibel en kundig

Ik ben heel blij en tevreden met de mensen in deze tandartspraktijk!!

In een ontspannen gezellige sfeer heeft de tandarts samen met haar assistente de controle uitgevoerd. De ruimte is heel schoon, het team werkt soepel samen. Als ik iets vraag wordt er serieus op gereageerd. Ik ben heel erg tevreden!

Deskundig

In alle rust behandeld

Uitstekend geholpen bij een urgente situatie

Ik had een urgente situatie en ben hierbij uitstekend geholpen. Zowel bij het maken van de afspraak op (heel) korte termijn, als bij de behandeling zelf.

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!