tevreden

Deskundig en professioneel maar heb behoefte 1x per jaar uitleg over hoe de toestand van mijn gebit is en wat de aanbevelingen van u, als tandarts, zijn om het gebit optimaal te kunnen onderhouden.

prettige sfeer

prettig en vriendelijk, al jarenlang

Al jaren erg tevreden over tandarts Verhaegh

Heel tevreden. Kundig en vriendelijk

goede kundige tandarts

goede zorg en goede adviezen

Blij

Wij zijn blij met zohra Rafat

Fijne mondhygiënist!

Fijne, vriendelijke mondhygiëniste die de tijd neemt en alles goed uitlegt. Pluspunt is dat ze ook erg lief was voor mijn zoontje die mee was!

Had uitstekend kunnen zijn, als er gevraagd werd: vind je het goed als wij foto's maken, ipv ik ga foto's maken want dat doen we elke drie jaar. Ik houd er niet van om zo vaak röntgenstraling te krijgen.

Fijne tandarts

Behandeling van tandarts Frank Verhaegh gehad met plaatsen van kunstgebit, duidelijke uitleg gehad en voor zover mogelijk pijnloos behandeling. Ook de nacontrole ivm pijnlijke drukpunten kon worden vervroegd en werd opgelost.

Ik heb een hele leuke lieve tandarts. En mondginisten.

Prettig, wordt altijd fijn geholpen.

Ik kom hier al jaren en altijd tevreden geweest over de hulpverlening.

Deskundige professionals.

Het bezoek aan een tandarts doe je natuurlijk niet voor de gezelligheid. Maar een rustige, vriendelijke en deskundige mondhygiëniste en tandarts maken veel goed.

Goed bereikbaar, vriendelijk en goed geholpen, snel een afspraak.

Je wordt altijd netjes geholpen en iedereen is vriendelijk en behulpzaam

Behandelingen zijn altijd naar tevredenheid. Er wordt gedaan wat er moet gebeuren en je hebt niet het gevoel dat er overbodige dingen worden gedaan die niet echt noodzakelijk zij maar die wel op de rekening staan (had deze ervaring regelmatig bij mij vorige tandarts - niet zijnde van Centrum Blixembosch) Erg tevreden !

Professionele medewerker met absoluut oog voor de mens

Mensen mens

goed geholpen met een pijntje

Reminder kwam de dag ervoren met melding 4.05 u. Even later nog een melding met 4.10 u ... Beetje raar want er zat geen toelichting bij (4.05u was afgesproken). Op tijd in wachtkamer bleek er ruim kwartier vertraging te zijn; kan gebeuren :). Behandeling (kies vullen) ging prima. Alleen bij plaatsen van een klemmetje werd niet gekeken wat er werd gedaan; Tandarts keek niet naar zijn handen) en werd mijn lip paar keer beetje beklemd (beetje pijn; maar wel te doen hoor!). Was te voorkomen geweest naar mijn idee.

Goede en serieuze controle.

Wel te laat. 25 minuten wachttijd

Al meteen een goed gevoel

Kundig en zeer veel begrip voor mijn extreme angst

Super !! Best of the best

Geen betere in de omgeving, fris ,fijn en echt professioneel.. van de reseptie tot aan de financiële afhandeling.. Top!!

Prima ontvangst en behandeling

Andere tandarts vanwege ziekte maar ook aardig en kunsig

Het viel 100% mee.

Ik heb jaren tandarts Mevr. van Maasakkers gehad. Omdat ze niet meer hier werkzaam is, moest ik een andere tandarts. Ik vond dat een beetje spannend. Het is 100% meegevallen. Een vriendelijke vervangster Barbera Lagas. Ze stelde me op mijn gemak en legde tijdens de behandeling alles goed uit. IK weet nu dat ik de komende controles en behandelingen geen schrik hoef te hebben.

TEVREDEN

Ik word altijd naar alle tevredenheid geholpen bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch. Helemaal Top!

Acute pijn

Een vervangende tandarts Dhr Verhaegh nam waar. Dat was fijn en ik voelde me serieus genomen. Er bleek een wortelkanaalbehandeling nodig De pijn was nadat de verdoving uitgewerkt was, niet te harden. Een betere uitleg was fijn geweest~ dan was ik beter voorbereid. Ik ben wel keurig geholpen verder. Een anti biotica kuur samen zeer zware pijnstillers hebben geholpen. De kuur kwam via mijn eigen tandarts, Mw Lagas. De pijnstilling had ik in huis. Al met al een vreselijke paar dagen. En dan moet ik nog terug ook, de vervolg behandeling duurt zeker een uur. Ik hou mijn hart vast voor mogelijk opnieuw heftige pijn.

Kundig weer een nieuwe kroon geplaatst

Enige min puntje om te melden is dat ik deze tandarts ( Eline de winter ) nogal hardhandig vindt ( ben ik niet gewend van mijn eigen tandarts, Noortje v Houts ) Verder wel tevreden over resultaat

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!