Super goed!

Kon direct terecht mensen zijn heel aardig vriendelijk geruststellend helemaal naar tevredenheid

zoals altijd super

beoordeling geldt zowel voor tandarts als assistente

Snelle behandeling

Geplaatste kroon liet na een paar weken los. Na opnieuw geplaatst hoopt mijn man dat het goed gaat en hij blijft zitten.

Altijd duidelijk en vriendelijk

Altijd duidelijk en vriendelijk

Deskundig

Elke is deskundig en eerlijk

Zoals vanouds , perfect geholpen!

Ik word al heel lang geholpen in deze praktijk, en tot volle tevredenheid.

Fijne en vriendelijke tandarts.

Goede service en hele goede tandheelkundige.

Zeer vriendelijk en correct.

Erg tevreden!

Prima behandeld

Tandarts en assistente zijn heel vriendelijk en kundig

Prettige tandarts, die tijd neemt om uitleg te geven

Tandarts neemt tijd voor uitleg en vraagt ook goed door op de gegeven antwoorden

Goede ervaring met ze

Fijne mensen leggen alles duidelijk uit en zijn kundig heb zowel Frank en Elke hoog zitten

Kundig vriendelijk

Altijd vriendelijk bij binnenkomst, van alle medewerkers. Tandarts luistert goed naar mijn hulpvraag en de behandeling ervaar ik als kundig.

Goede ervaring.

Goede behandeling gehad.

Fijne tandarts, toegankelijk en legt alles goed uit

Vakkundige tandarts

Kan toekomstige en te verwachte problemen goed uitleggen

Professionele zorg

Ik kom hier al jaren. Na veel verhuizingen en daarom veel tandartsen te hebben gehad eindelijk weer eens een hele fijne. Benodigde behandelingen worden eerst financieel in kaart gebracht en er wordt absoluut geen druk gelegd om met de voorstellen in gegaan. Iets wat ik het verleden meerdere malen heb meegemaakt.

Fijne praktijk

Netjes optijd volgens afspr

Vriendelijk, schoon en gedegen

Vriendelijk, schoon en gedegen

professioneel en betrokken

uitstekend

Ik wordt altijd goed geholpen

Fijne praktijk, iedereen is vriendelijk en behulpzaam en uitaard heel bekwaam.

langdurig proces

het gehele traject van implantaten- en kronen plaatsen is relatief rommelig verlopen. Implantaten werden ineens door een invaller (die niet aan de praktijk is verbonden) geplaatst. Het plaatsen van de kronen is in drie keer gedaan, de eerste twee pogingen gingen in het geheel niet goed. Kennelijk was eer een administratieve fout gemaakt, waardoor de juiste maten van de implantaten niet duidelijk was. Bij de derde keer zijn de kronen geplaatst, maar ik vind de kronen erg groot, voel ze nu, na twee weken, nog steeds erg goed zitten, met name bij kauwen voel je druk. Doordat de kronen relatief groot zijn, bijt ik regelmatig per ongeluk op mijn tong of op mijn wang.

Vriendelijk en met aandacht.

Lang gewacht, hier echter excuses voor. Prima dus!

geweldige persoonlijke goede zorg

Dik tevreden!

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!