Vriendelijkheid en uitleg

Ik heb de behandeling als prettig ervaren, de mondhygiëniste was vriendelijk en legde handelingen uit, ook gaf ze advies over hoe de mondhygiëne thuis beter kan

tandarts is zorgvuldig, legt uit wat hij gaat doen. Sfeer is goed. Belangstelling voor de persoon, mede omdat ik al vanaf het/zijn begin patient ben.

Fantastische tandarts!

Wij komen all bijna 25 jaar bij Tandarts Paul Tielbeek: er is geen betere tandarts in onze ervaring! Ook de praktijk als geheel is heel vriendelijk.

Helaas was de informatie aangaande afwezigheid van de tandarts (12-9) niet zoals het hoort.

Een aangename ervaring

Altijd een goede behandeling

Geweldig, goed en vriendelijk geholpen door Frank en Kim

Vlot, deskundig en vriendelijk behandeld

Na het afbreken van een stukje kies kon ik de volgende dag al terecht en werd ik heel vriendelijk en goed geholpen.

Fantastisch

Een bezoek aan de tandarts is niet iets om naar uit te kijken, wel als je veel pijnklachten hebt. Het is daarom fantastische te noemen dat ik tijdens dit spoedconsult direct van mijn pijnklachten af ben geholpen. Wat een verademing. En dat alles in een rustige, professionele en tevens persoonlijke setting. Chapeau en dankjewel!

Kundige behandeling

Goede uitleg tijdens de behandeling en erg vriendelijk en geduldig

Vriendelijke behandeling

Al jaren lang mijn betrouwbare tandartscentrum. Vriendelijke behandeling en ,voor zover ik dit als leek kan beoordelen , vaktechnisch prima. Ik denk dat ik onderhand een van de oudste "klanten" ben . Dat zegt m.i. genoeg. !!

Gewoon goede behandeling

Met zeer aangename bejegening (Paul Tielbeek), op tijd, snelle verwijzing naar tandtechniek waar hij ter plekke iets zelf iets voor regelt. Gewoon top!

Vakman en vriendelijk.

Ik moest even langer wachten als gepland, maar werd vriendelijk ontvangen en vakkundig behandeld.

Fijne medewerkers begipvol

Ben goed voorbereid en goed behandeld was heel geruststellend

De behandeling is goed verlopen

Behandeling is heel goed verlopen.

Perfecte behandeling

Perfecte behandeling

Vriendelijk en deskundig

Ga zelfs graag naar de tandarts. Was vroeger heel anders.

Een praktijk waar ik me 'thuis' voel.

Ik kom al heel veel jaren bij Frank Verhaegh. Kenmerken van Frank: Professioneel, vriendelijk, rustig en inlevingsvermogen. De uitleg tijdens zijn behandeling stelt je op je gemak. Daarnaast wil ik ook Kim en Hedy noemen. Vriendelijk en geïnteresseerd. Ik vind het een fijn samenwerkend team.

Zeer kundige tandarts

Zowel de tandarts als de assistente, hele fijne mensen.

Altijd goed

Altijd goed

Top! Klantvriendelijk en professioneel. Aanrader!

Zeer vriendelijk en vooral deskundig geholpen door tandarts Frank Verhaegh en collega/assistente. Ze nemen de tijd voor je en stellen je op je gemak! Ons gezin had afgelopen week een intake aangezien onze eigen tandarts was verhuisd. We alle 5 onverdeeld enthousiast over de kennismaking en de controle/behandeling!

Zeer positief

Ik kon dezelfde dag terecht ivm pijn

Fijne praktijk met een attent en behulpzaam team!

Ik word al jarenlang naar volledige tevredenheid geholpen.

Fijne vernieuwde apparatuur

Kundig

Nu niet hoeven wachten, vaak lopen afspraken wel uit voordat ik naar binnen wordt geroepen.

Zeer vriendelijk

Heel goed

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!