Adequaat en vriendelijk geholpen

Ik kon snel gezien worden nadat mijn brug was afgebroken. Ik werd geïnformeerd over het vervolg en gerustgesteld dat er aan een oplossing wordt gewerkt.

Betalen voor niet correct geplaatst implantaat

Werk zou service en garantie moeten zijn.

N.v.t.

Je wordt zeer goed geholpen en hoeft niet lang te wachten

Efficiënt en professioneel met aandacht voor mij als persoon

Betrouwbare planning, goede behandeling

Gewoon goed

Tevreden, alles prima

uitstekend

Ben zeer tevreden over de deskundigheid en communicatie met Paul Tielbeek. Zolang hij in de praktijk blijft wil ik zijn client zijn. Als hij vertrekt ga ik naar een praktijk bij mij vlak in de buurt want op den duur is jullie Tandheelkundig Centrum door de drukte (zeker op spitsuren) niet zo gemakkelijk te bereiken voor mij. U vraagt steeds naar aanbevelingen, dat doe ik nooit, ik bemoei me niet met keuzes van anderen, zelfs niet familie of vrienden. dat is dus geen negatief oordeel.

Niet goed gecontroleerd en gerustgesteld

Was de eerste keer bij deze tandarts was een invaller voor mijn eigen tandarts

Mooi op tijd; goede toelichting van de tandarts

Plezierig en professioneel

Vol me op mijn gemak, door de professionele en plezierig houding van de behandelaar.

Gewoon perfect

Duidelijke uitleg, & super snel en goed geholpen. Kan niet beter wensen

Halfjaarlijkse controle. Goed en secuur onderzocht. Twijfel bij een gaatje in een kies. Foto's gemaakt en tot de conclusie gekomen om het gaatje dicht te maken. Goed afgewerkt allemaal.

Heel fijn geholpen

Tandsteen verwijderen is niet altijd fijn. Maar deze keer ontspannen in de stoel gezeten

Heel tevreden over deze praktijk

Fijne tandarts

Fijne tandarts die de tijd neemt en met aandacht luistert

Men is altijd vriendelijk en ik word op de afgesproken tijd geholpen

Je hebt echt het gevoel dat je perfect en professioneel geholpen word. Men is altijd in voor een praatje, altijd gezellig.

Geweldig!!

Je wordt zo persoonlijk behandeld met veel aandacht en zorg! Ben heel blij met jullie, echte toppertjes.

Vakkundige, prettige behandeling

Zie hierboven

klantvriendelijk

positief

Heel goed

Prima begeleiding, fijne assistenten en prettige tandarts!

Blij mee

Vriendelijk redelijk snelle afspraak kundig tevreden

Duidelijk, punctueel en goed geholpen

Duidelijk, punctueel en goed geholpen

Geweldig fijne tandarts!

Altijd een prettige behandeling gekregen.

Hele vriendelijke medewerkers en super service

Tandheelkundig centrum Blixembosch is voor een goed, vriendelijke en fijne tandzorg..

Altijd kundig en vriendelijk

Zowel ikzelf als mijn kinderen ervaren de zorg als prettig en vakkundig. Ruimte voor vragen en wensen en afgestemd op degene in de stoel.

Zorg met zorg

Al zeer tevreden over onze tandarts en met name hoe er wordt omgegaan ook met onze kinderen. Alles rustig, goed uitgelegd en zeer vriendelijk. We hebben er bijna zin in als we op controle gaan. Deze keer ook bij de mondhygiëniste geweest en dat was eveneens een goede ervaring. Ze was zich er ter degen van bewust dat ik wel leukere dingen te doen had die dag maar juist omdat ze zo meevoelde viel de behandeling zelf uiteindelijk alles mee. Alle ruimte voor het aangeven van grenzen maar ook je eigen verhaal. Dat tekent de praktijk ook, er is altijd tijd voor de mens!

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!