Deskundige mensen

Kroon vervangen ...ging pijnloos en goed.

Prettige praktijk; zowel aan de balie als bij de tandarts

Mijn tandarts legt alles goed uit wat ze gaat doen, op een manier dat ik het begrijp,en doet dat op een rustige wijze. Vind ik erg prettig

Professionele zorg en service

Afspraken maken, financiële afwikkeling en zeker de tand technische behandelingen zijn allemaal uitstekend en professioneel geregeld.

Vriendelijk en rustig ontvangst en behandeling.

Kundig vriendelijk

Ik kreeg goede info, met een vriendelijke lach.

Vriendelijk en vakkundige medewerkers

Geweldige mondhygiënist! Zeer betrokken, gedreven en klantvriendelijk.

Gezellig en pijnloos :)

Ik kijk nooit uit naar de tandarts op z’n zachtst gezegd. Omdat ik altijd wegga met de vraag waar ik me nou eigenlijk druk om maakte dan gaat er wel iets heel erg goed. Dank!

Supersnel geholpen

Ik had kiespijn en dezelfde dag kon ik al terecht om er naar te laten kijken..top

Van spanning naar ontspanning, afspraak na afspraak

Uitstekende service en een zeer vriendelijk en professioneel team. Ik ben normaal gesproken absoluut geen liefhebber van tandartsbezoeken, maar hier weten ze me elke keer weer op mijn gemak te stellen. Er wordt goed geluisterd, alles wordt duidelijk uitgelegd en je merkt dat er veel aandacht is voor de patiënt. Dankzij hun persoonlijke aanpak ga ik met veel minder spanning naar mijn afspraken. Zeker een aanrader!

Gewoon goed

Hele fijne tandarts

Kiespijn

Na 3 dagen alsnog de hele dag en nacht kiespijn. Erg vervelend vooral als je vroeg op moet voor het werk. Een halve nacht niet goed kunnen slapen.

zeer vriendelijk personeel

deskundig en vriendelijk geldt voor zowel de mondhygieniste als ook de tandarts

Prima behandeling

Zeer tevreden over hetgeheel. De facturering werd versndert en men moet e-mail correspondentie goed volgen wat tussen alle spam soms morilijk is.

Heel goed

Geen woord voor heel fijn en begripvol

Uitstekend geholpen.

Uitstekend geholpen.9

Prima bezoek

Prima bezoek zoals vanouds

Fijne mondhygiënist

Jammer dat ze weggaat Nu maar afwachten wie ik nu krijg

Fijne tandarts en goede medewerkers

Fijne tandarts en goede medewerkers.

Prettige tandarts die graag info deelt

Alles was in orde, op het initieel wachten bij de eerste afspraak na. Ik ben niet (meer) gewend dat ik niet op de afgesproken tijd aan de beurt was. Het spijt me, maar ik weet de naam van de behandelaar niet..

Pas sinds een paar jaar bij deze tandartst in deze praktijk. Een verademing vergeleken met de vorige tandarts. Steekwoorden: Snel, practisch, doortastend, denkt mee, levert goed werk en ze is empatisch. Een min punt betreft de gestuurde rekening. Nu de rekening (eindelijk?) electronisch verstuurd kan worden wordt gelijk 1.95 Euro in rekening gebracht voor de papieren rekening die ik liever veel eerder vervangen had gezien. Geef eerder de mogelijkheid en geef vooraf aan dat de kosten anders hoger zullen worden.

prettige ontvangst en behandeling

Correct ontvangen, dwz op tijd volgens afspraak. Vriendelijke receptie.

Het was prima.

Tandarts Frank verhaegh en zijn assistente zijn altijd top! Vriendelijk en deskundig, voel mij er altijd op mijn gemak.

Vriendelijk en deskundig.

Ik word altijd vriendelijk en goed gehoord en deskundig geholpen. Geeft mij een soort "veilig" gevoel.

Goed geholpen, iets langer gewacht dan normaal

nvt

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!