Vriendelijk en kundig

Zowel tandarts als assistente erg begripvol, vriendelijk en helder voor mn moeder.

Goede afstemming op de persoon

Nieuwe kroon moeten laten maken. Bij het plaatsen wilde de tandarts iets gebruiken waardoor ik ging kaken. Dit werd direct op een andere manier opgelost. Top!

Dat was prima.

Zeer goed.

Vakkundig en vrolijk personeel, jammer te veel wisselende personeelsleden

Goed geholpen alleen jammer dat mijn afspraak een paar keer werd doorgeschoven ondanks dat men had aangegeven dat er best wel haast was!

Geruststellend!

Met de nodige slechte ervaringen in mijn rugzak, ben ik zeer tevreden over deze tandartsenpraktijk. Al blijft de behandeling dan minder leuk, hier nemen ze de tijd en is er de rust om een behandeling met vertrouwen te laten verlopen. En juist dat vertrouwen was ik kwijt geraakt door de ervaringen van het verleden.

Kundig en vriendelijk

Zeer fijne praktijk, hele vriendelijke en kundige tandarts.

Geen pijn.

Bij de behandeling van een gaatje in een kies in mijn bovenkaak vroeg de tandarts of ik een verdoving wilde. Ik koos voor geen verdoving. Tijdens de behandeling heb ik geen pijn ervaren. Wat mij wel opvalt is dat de positie van mijn hoofd tegenwoordig verder naar achteren ligt, waardoor het moeilijker is om speeksel weg te slikken.

Altijd heel fijn

Aardige mensen, gezellig. Goede uitleg. Goed georganiseerd. Enige nadeel is dat de wachttijd lang is als je niet vooruit plant

geweldig

deskundig en prettig behandeld

Vriendelijke tandarts met expertise en ik was op tijd aan de beurt

Elke houdt rekening met mijn angst voor de tandarts en geeft goede vriendelijke tips. Ze is empathisch. In de praktijk is de receptie makkelijk aanspreekbaar (in mijn geval voor een nieuwe afspraak) en vriendelijk. Ik was snel aan de beurt. 10 minuutjes later maar dat vind ik geen probleem en er werd excuses voor aangeboden.

Zeer fijne tandartsen praktijk

Altijd goed en rustig ingangen Deskundig en geduldig Angst wegnemend

Fijne tandarts

Super geholpen

Ondanks mijn angst super fijn geholpen

Erg tevreden

Heel goed

Zeer tevreden over mijn recente bezoek aan de praktijk bij tandarts van Beek.

Altijd zeer vriendelijk en kwalitatief zeer goed.

Idem

Prettige behandeling

Daphne werkt heel secuur en is een prettige behandelaar

ok

Meteen professioneel geholpen

Ik verloor vorige week een vulling en ga komende week op vakantie. Ik belde de tandarts op maar mijn tandarts was met vakantie maar kon dezelfde dag komen en werd meteen en goed geholpen. Mijn complimenten voor de snelle professionele en prettige behandeling.

Tevredenheid Netjes

Barbara is gewoon een goed tandarts

Stelt je altijd gerust

Prettig en kundig.

Prettig contact. Duidelijke uitleg. Behandeling kundig.

Goedeer ervaring

Goede ervaring

Kundig

Gewoon goed!

Prima ervaring

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!