Fijn ontvangst, vlotte en goede behandeling

Werd meteen gerustgesteld en dat was prettig, aangezien ik wat schrik heb. Ze vertelde meteen wat ze gingen doen en hoe ik het beste kon ontspannen. Fijne ervaring

Zie onder

Vriendelijke kundige mensen dit is voor alle medewerkers bedoelt.

Top zoals altijd

Zeer tevreden !!

Perfect uitgevoerde behandeling

Met een zit van 1uur45min geen moment oncomfortabel gevoeld. De geplaatste schildjes, geven de uitstraling qaae ik op hoopte

Prima geholpen

Fijne praktijk, bij probleem kan er altijd op korte termijn een afspraak gemaakt worden

Heel goed

Tandarts heeft geduld,belangstelling pakt terug op de afgelopen behandeling! Denkt mee over oplossingen. Super goede tandarts!

Altijd goed

We rijden van Nijmegen speciaal naar Eindhoven om tandarts Verhaegh te bezoeken.

Fijn dat ik direct geholpen word.

Had mijn kies afgebroken en na een telefoontje kon ik op dezelfde dag geholpen worden... ; )

Pleasant experience

I got an appointment quickly for my toothache. The dentist was knowledgeable and fixed problem quickly.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Efficient te werk gegaan

QuickScan uitgevoerd en diagnose gesteld. Naast het primaire probleem nog een secundair probleem gelokaliseerd en adequate verholpen ter voorbereiding op verdere behandeling. En passant ook een algemene gebitsdiagnose gedaan en plan van aanpak voorgesteld.

Altijd goed geholpen

Snelle aanpak en fijn geholpen ga zo door.

naar wenst

Prima en goed met kinderen

Gewoon goed en snel geholpen en meneer Verhaegh is erg goed met kinderen

Super vriendelijk en kundig

Goede uitleg wat er gaat gebeuren. Stellen patiënten op hun gemak en gaan voorzichtig te werk.

Noodzakelijk fijn

Ik had last van mijn kies een kon meteen terecht. Goed gekeken en goed advies. Blij met deze tandarts (Frank).

Prima behandeld

Oke

Altijd goed geholpen

Heel fijn

Heeft mij gerustgesteld en een hele voorzichtige behandeling gegeven

Snelle afspraak en super behandeling

Fijne tandarts

Goed.

Rustige omgeving, goed advies, pijnloze behandeling. Vriendelijke tandarts.

Prettig en vakkundig geholpen

Goede samenwerking tussen tandarts en assistente en dat geeft een goed resultaat

Was een fijne kennismaking met onze nieuwe tandarts

Eerste kennismaking met onze nieuwe tandarts Krishan vond haar heel vriendelijk en ze stelde mij meteen op mijn gemak wat voor mij die angst heeft voor de tandarts heel belangrijk is een prettige ervaring ik ging met een goed gevoel weer naar huis. Met vriendelijke groet Magda

Vriendelijk, behulpzaam en deskundig

Omdat na bijna 30 jaar onze vertrouwde tandarts vertrok hebben wij sterk getwijfeld om naar een andere praktijk te gaan. Uiteindelijk hebben gekozen te blijven en kregen we tandarts mevrouw Shruthi Krishnan toegewezen. Ze is heel empatisch en nam de tijd om alles goed met ons door te nemen. Omdat mijn kies was afgebroken en daarvoor geen tijd was ingepland, heeft zij mij toch direct geholpen tussen een afspraak door. Kortom, een zeer fijne ervaring met onze nieuwe tandarts.

Aardig mensen. Geeft goede uitleg over wat ze aan het doen was.

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!