Laden reviews...
982 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen zijn de ervaringen positief met aandacht voor uitleg en service.
al jaren een vertrouwde omgeving waar ik zonder zenuwen naar toe ga voor een controle of behandeling
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
anoniem
Behandeling is prettig direct.
anoniem
Prettige communicatie, alles gaat in overleg.
nvt
anoniem
Uit alles blijkt kennis en kunde. Ik ben uitermate tevreden!
anoniem
Duidelijk, vriendelijk en professioneel.
anoniem
Was fijn dat ik terecht kon en zoals altijd zeer prettig geholpen, als je dat over een tandartsbezoek kunt zeggen.
anoniem
Zoals altijd hartelijk ontvangen. Op deskundige wijze behandeld. Voelde mij van begin tot einde op mijn gemak
anoniem
Ik heb een ontsteking bij mijn verstandskies waardoor ik een dag later terecht kon. Super fijn advies gehad en een ontzettend lieve tandarts!
anoniem
Al jaren een fijne tandarts en team. Deskundig, staan open voor een gesprek en alles in overleg
Gewoon goed
anoniem
Duidelijke uitleg en aandacht voor de patiënt.
anoniem
Kon dezelfde dag terecht voor herstellen van afgebroken kies.
anoniem
Ik ben vriendelijk ontvangen en heel fijn en vakkundig behandeld
anoniem
Tandarts denkt mee met patiënt en kijkt wat er verzekeringstechnisch mogelijk is.
anoniem
Vorige week bij tandarts en mondhygiëniste geweest. Beiden zijn zeer vriendelijk en bekwaam en nemen de tijd voor je.
14 July 2026
anoniem
Fijne tandarts, pijnloze behandeling, goede begeleiding
anoniem
Vriendelijke en kundige benadering van de behandeling.
Ik ben prima behandeld
anoniem
Maandag 06-07 de laatste keer bij Janine geweest, deze mondhygiëniste stopt ermee na vele pijnloze behandelingen. Janine dank je wel!
12 July 2026
Heel fijne uitleg
12 July 2026
Zeer goede plaatsvervangster van Vivian
anoniem
Geholpen met een glimlach.
anoniem
Super fijne Tandarts. Zeer kundig.
anoniem
Vriendelijk personeel. Voel mezelf erg op mijn gemak. Goede uitleg over de behandeling. Ben erg blij met de overstap naar deze praktijk.
anoniem
Voor een gezond én mooi gebit!
Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!
Ouverture 149
5629 PT Eindhoven
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.