Prettige benadering bij een "niet zo fan van tandarts" persoon

Prettige tandartspraktijk. Rustige benadering en op je gemakstellende tandarts Shruthi Krisnahm. Ik ben nl geen held als het om mijn gebit gaat. In het verleden veel vervelende en pijnlijke behandelingen moeten ondergaan. Er wordt de tijd genomen, en alles goed uitgelegd, wat heel prettig is.

Prima geholpen

Volgens afspraak

Snel en professioneel

Vriendelijke en bekwaam arts

Altijd goed

Jammer dat Janine weg gaat ze was erg kundig en stelde me altijd gerust!! Wens haar succes met haar verdere carrière!!

Altijd vriendelijk en deskundig!

Alles wordt duidelijk uitgelegd, tandarts en assistente vriendelijk. Nooit anders ervaren eigenlijk…..

duidelijk en vriendelijk

uitstekend

vriendelijke omgang, goede uitleg over behandeling

Hele fijne praktijk!

Omdat onze eigen tandarts met pensioen ging moesten wij een nieuwe tandarts zoeken. Was best nerveus voor dit bezoek! Het is mij 100%meegevalken ! Iedereen was heel vriendelijk, de balieassistenten de tandartsassistente en de tandarts Vivian was geweldig, heel duidelijk en mij echt op mijn gemak gesteld! Fijne schone praktijk!

Percect

Vriendelijk ontvangen een kundig advies gekregen met een duidelijke uitleg

uitstekend

verwachting bevestigd.

Vriendelijk, duidelijk , netjes en meedenkend.

Vriendelijke mensen. Werken netjes en zijn meedenkend. Leggen dingen goed uit tijdens de behandeling en nemen je mee wat er gedaan wordt.

Altijd vriendelijk en vakbekwaamheid

Iets wat eigenlijk niet heel leuk is wordt toch Met heel veel enthousiasme en toewijding gebracht zodat het toch best een prettige ervaring wordt

Very good

Best service very nice and friendly quick response in any situation.

Prima praktijk en een fijne tandarts

Al enkele jaren bij deze praktijk en mijn ervaringen zijn erg goed. Vriendelijke medewerkers en een fijne tandarts

Prima , heldere, korte behandeling

Duidelijke uitleg! Maar ik beveel NOOIT iets of iemand aan, dat is een eigen verantwoordelijkheid.

Fijne praktijk vriendelijke mensen.

Prima, ben vakkundig en vriendelijk geholpen. Iedereen is even vriendelijk dus ga zo door.

Altijd een goede sfeer in de praktijk

Zoals gewoonlijk helemaal goed

Onze tandarts is Barbara en daar zijn we zeer tevreden over! Vriendelijk, kundig en toch losjes en gemakkelijk in de omgang. Wij voelen ons op ons gemak bij haar, voor mij heel belangrijk vanwege angst voor de tandarts!

Geduldig

Na jaren bij een andere tandarts vanwege zijn pensionering een nieuwe tandarts moeten zoeken. Hier goed ontvangen, en een hele grondige eerste consult. Er werd echt de tijd genomen.

Goed en snel geholpen

Zoals gezegd goed en snel geholpen ivm de halfjaarlijkse controle door Barbara Lagas.

Tevreden

Deskundig personeel. Reageren snel en denken mee.

Alles ging prima!

Alles ging prima en op tijd!

Goed geholpen

Ik ben goed geïnformeerd en geholpen tijdens behandeling.

Relaxed

Fijne tandarts stelt mij direct op mijn gemak

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!