De behandeling was prima en verliep heel vlot

De reiniging van mijn gebit was heel professioneel. Het ging snel en accuraat.

Fantastisch

Zeer tevreden. Fantastische professionele zeer vriendelijke tandarts.

Prettige, vertrouwenwekkende kennismaking.

Prettige, vertrouwenwekkende kennismaking.

No complaints satisfied with my appointment.

Very satisfied,excellent service.

tja leuk is anders

vriendelijk en proberen je op je gemak te laten voelen tijdens de behandeling

goed geholpen

Korte wachttijd en prettig personeel.

Great Service

Mijn mondhygiënist is geweldig. De beste die mij ooit geholpen heeft. Dankjewel!

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

zeer vriendelijk, attent en meedenkend

je bent altijd welkom en wordt altijd geholpen, ook als het onverwachts is. Meegedacht, vriendelijk voor kinderen

Alleen contact gehad met een assistente.

Ik dacht eerst dat de assistente had gezegd dat de tandarts ook zou komen. Dit was niet het geval. Na de behandeling(schoonmaken van mijn gebit) heb ik het gevoel dat de oppervlakte tussen mijn voortanden stroef aanvoelt. Alsof de bovenlaag van mijn tanden beschadigd is.

Goede ervaring jammer dat na jarenlange dezelfde tandarts er nu meerdere wisselingen waren. Ik heb graag dezelfde tandarts

Prettig en luisterend contact

Ben erg gerustgesteld door de voor mij onbekende tandarts. Voelde me zeer serieus genomen en werd heel duidelijk meegenomen bij alle handelingen.

Deskundig, correct en vriendelijk behandeld

zie boven

Ik heb een prettige ervaring met de behandeling. Mijn behandelaar is een fijne tandarts.

De bejegening vanaf het begin is geruststellend. Ik krijg voldoende en duidelijke uitleg over wat de behandeling inhoudt.

Professioneel

Altijd prettige ervaring met mijn mondhygiënist L. Grosheide Ze verteld altijd wat ze gaat doen en waarom. Vraagt regelmatig tijdens de behandeling hoe het gaat. Participeert op een reactie bv teken van ongemak. Voel me erg op mijn gemak en in goede handen bij haar.

Goed, zoals altijd.

x.

Top mondhygieniste

Altijd met zorg en aandacht

Op tijd geholpen, en een vriendelijke mondhygiëniste.

Deskundige hulp

Alweer deskundig. Men nam de tijs

Echt geholpen met mijn angst voor de tandarts

Mijn tandarts helpt mij echt in het omgaan met mijn angst. Geduld, geeft uitleg maar is ook streng als het moet. Ik ben nog steeds bang….maar ga nu wel. En dat is na zoveel jaren een grote stap.

Professionele benadering en behandeling. Vriendelijke mensen

Ik werd vriendelijk welkom geheten en men legde uit wat er ging gebeuren. Ook kon ik vertellen welk probleem ik ondervond met m'n gebit. Er werd geluisterd.

Goede professionele behandeling en begeleiding.

Zie boven

Very satisfied

My mother is 91-years old, with Parkinson decease. Mrs. Tinoko was, again, very careful and very attentive while cleaning and checking her teeth. We are very thankful for the care and the professionalism!

Mijn ervaring is altijd goed bij jullie. Ik hoop dat het zo blijft. Groetjes

Prima behandeling

Heel positief

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.