Prima organisatie en behandling

Prima organisatie en behandeling

Goede zorg

Wordt op je gemak gesteld en vragen of je nog klachten heb. Daarnaast geven ze aan wat er gebeuren gaat

prettig en vakkundig

tijdens de behandeling bij alle relevante handeling werd ik er op voorbereid ! Mooi behandel resultaat . ik heb verder een Tip als jullie corresponderen met de klant zet dan in de mail welke tandarts of mondhygiënist de behandeling doet. In dit geval heeft de tandarts bij de eerste behandeling zich voorgesteld maar dat vergeet je snel Na 20 jaar bij Ron weet je dat wel maar niet na 1 keer groet Jeroen

Normale halfjarige controle

zie hier onder

Vriendelijk en goed geholpen en duidelijk uitgelegd wat de behandeling inhoud.

Zoals altijd weer dik tevreden

Complimenten aan mijn mondhygiëniste. Zij denk zo goed mee en is echt goed in haar werk. Zij is secuur en oplettend. Zij denkt ook goed mee. Met de nodige tips voor een goede mondverzorging lukt het mij beter mijn gebit zo lang mogelijk in goede gezonde staat ter houden. Ik ben dik tevreden.

Vriendelijkheid

Nvt

Erg prettig geholpen

Tandarts zorgt voor ontspannen behandeling

Always great to come here, friendly staff, quick and efficient

Shanice is very professional and friendly. By following her advices my teeth got a lot better through the years. I would definitely recommend this place!

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Heel fijn!

Ik ging langs voor een controle. Er wordt fijn de tijd voor je genomen. De tandarts wist mijn vorige bezoek nog te herinneren. Mijn kinderen geadviseerd ook naar deze tandarts over te stappen.

Altijd fijn bij haar En tijd voor belangstelling

Aangename gebitsreiniging

De mondhygiëniste was prettig gezelschap, heel deskundig. Geen onverwachte zaken tijdens het reinigen. Ook goed poetsadvies. Goed dat ze ook opleiding tot tandarts volgt

Prettig en deskundig

Ik ben goed geholpen tijdens mijn jaarlijkse controle. Ik heb goede adviezen gekregen. Ik ben tevreden.

Er werken deskundige mensen

De tandarts vertelde me wat ik verwachtte

Ik vindt deze afspraken nooit leuk, hoe ouder ik wordt komt ineens angst naar boven,maar de goede en snelle uitvoering en aandacht gaat deze behandeling voor mijn gevoel goed en snel.

Met de tandartsen niets mis

Wat ik wel mis in vergelijking met al die jaren dat ik hier al kom is het volgende: Voorheen kwam je binnen en ging de assistent vast je gebit nazien en zonodig reinigen, vervolgens kwam de tandarts en beoordeelde de toestand van je gebit en werd er gepolijst. Nu wordt er alleen beoordeeld. Ik weet dus niet waarom deze wijziging heeft plaatsgevonden na pensionering van de “oude”

Professionaliteit en veel aandacht voor de patiënt.

Mevrouw Fijnenberg en mevrouw Tare zijn erg vriendelijk en stelden mij meteen op mijn gemak. Ze waren zeer professioneel, hebben mijn situatie zorgvuldig beoordeeld en verschillende goede alternatieven voorgesteld. Ook de ontvangst bij de receptie is geweldig.

Goed geholpen

Goed geholpen

Ik ben heel tevreden over deze praktijk. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.

Het personeel was erg vriendelijk, maar ik zou de volgende keer graag weer door mijn eigen tandarts behandeld willen worden.

Ik hoef nooit lang te wachten op mijn afspraak!

Het is zondigen dat je afspraak nooit al teveel uitloopt! Je kan dan erop aan dat je je volgende afspraak haalt!

Goede, professionele, klantvriendelijke mondhygiëniste

Sinds ik bij Shanice Zimmerman onder behandeling ben is mijn gebit aanmerkelijk schoner. Veel aandacht ook voor aanpak thuis. Prettige persoonlijke benadering.

Slecht

Er bestaat toch geen flexibiliteit en geen communicatie afspraken met jullie

Zeer op mij gemak

Alles ging prima, Ook gelijk door de tandarts bekeken. Over een half jaar terug Vrouw uit Finland heeft me geholpen

Fijne ervaring

Heel fijne ervaring, rekening houdend met mijn angstklachten. Stap voor stap uitleg wat er staat te gebeuren, ook tijdens de behandeling

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.