Professioneel en vriendelijk geholpen

Professioneel en vriendelijk geholpen

Uitkomst voor angsthazen

Ik ben super bang, maar hier durf ik zelfs naar toe te gaan. Absolute aanrader voor mensen met tandartsfobie.

Goed en deskundig advies.

Kom al sinds jaren bij deze praktijk en altijd prima geholpen.

Behandeling is zeer persoonlijk, je wordt heel erg op je gemak gesteld.

Zeer professioneel, vriendelijk, service- en klantgericht. Bij alle stappen die tijdens de behandeling uitgevoerd worden krijg je nauwkeurig een uiteenzetting wat er gaat gebeuren.

Vakkundig en persoonlijk

Voorafgaand altijd de behoefte om niet te gaan, maar achteraf heel tevreden met zowel de mondhygiëniste, de tandarts en mezelf

heel erg tevreden

Prettig,zeer professipneel,en klant vriendelijk/

Heel goed

Is m'n eerste bezoek maar nu al spreek ik er met lof over.

Uitstekend geholpen. Zoals altijd.

Sinds 1987 kom ik daar.

profesioneel

prima, vriendelijk

Een prachtige brug geplaatst

Vriendelijk en heel efficiënt. En een pijnloze verdoving. Had Ron geleerd in Amerika

Altijd goed

Goed en vakkundig

Super tandarts

Heel goed advies en behandeling zou nooit meer waar anders na toe gaan

Vriendelijke ervaring

Alles verliep soepel en ook nog wat adviezen gekregen dus top. PS Ik weet eigenlijk niet de naam van persoon die me heeft geholen maar ze is erg goed en vriendelijk

Zeer positieve tandarts, geruststellend en ontzettend aardig!

Zeer prettige omgeving ( voor een tandartspraktijk) en altijd prettig en vakkundig geholpen

Altijd een top behandeling, vriendelijk en voorkomend personeel

Wordt serieus genomen en goede professionele zorg

Topteam

groep vakmensen en maakt niet uit door wie je geholpen wordt die er altijd 100% voor gaan om op te lossen waar jezelf een puinhoop van hebt gemaakt.

Comfortabel

We hebben onze bezoek heel fijn ervaren. Onze tandarts nam de tijd ervoor en goeie uitleg. Met problemen wordt er een snelle vervolg afspraak gemaakt. Praktijk is ook goed equipped, waardoor veel op het zelfde plek kan worden afgehandeld. Grote pluspunt is dat ze heel goed met kinderen omgaan. Mijn oudste van 7 ging al vaker met plezier naar tandarts. En ook mijn jongste van 3 vindt het fijn.

Altijd, al jarenlang, goede behandelingen en cliëntvriendelijke mensen.

Ik heb in de jaren dat ik in deze praktijk kom altijd vakbekwame en cliëntvriendelijke professionals ontmoet. En - ook niet onbelangrijk - ik vind de ruimtes prettig om in de verblijven en ben een 'fan' van de zoutstraler.

Altijd tevreden bij Ron Steenkist

Plaatsen van stifttand

Meteen geholpen!

Op advies van mijn tandarts (andere praktijk) moest mijn spalkje verwijderd worden. Het zou een van mijn onder tanden scheef aan het trekken zijn. Praktijk gebeld, de situatie uitgelegd en m’n dossier van 14 jaar terug werd zonder problemen weer uit het archief geopend. Bij de afspraak, waar naar mijn idee alleen gekeken zou worden wat er aan de hand was, werd besloten om de spalk er inderdaad meteen uit te halen. Tanden natuurlijk netjes schoon gemaakt en gevraagd om over 2 maanden terug te komen. Service door Kristien en snelle en deskundige bevestiging van Ron was super fijn

Vriendelijk, deskundig,

Duidelijke uitleg, nam er de tijd voor, stelde mij op mijn gemak en geeft mij vertrouwen voor de komende behandelingen.

Staan altijd klaar als er wat is.

Super lieve en deskundige personeel

Deskundige en vriendelijke tandarts!

Josha is al een paar jaar "mijn" tandarts naar volle tevredenheid! Deskundig, begripvol en zeer vriendelijk. Behandeling gaat vaak in overleg, mijn stem wordt gehoord.

Lieve geduldige bekwame tandarts

Ik heb/ had vreselijke angst voor de tandarts. Bij deze praktijk hebben ze zoveel geduld met me gehad, dat ik tegenwoordig alleen een zonder zenuwen naar de tandarts ga

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.