Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden met de behandelingen!

Geen privacy

Je hoort alle gesprekken als je in de stoel bij de mondhygieniste zit. Mondhygieniste afgelopen maand vind ik matig tot slecht. Ze bleef op de knoppen drukken van de stoel want ze zat er niet goed voor. De controle was marig en na het polijsten/poetsen bleef ik met tandpasta in mijn mond zitten. Kreeg geen water. Het afzuigpompje deed pijn in mij mond. Kortom…deze keer geen positieve ervaring.

Heb goede ervaring met de praktijk, vriendelijk en kundig personeel. En hebben nog ( ondanks drukte )de tijd voor uitleg enz.

Vriendelijk, creatief en efficiënt

Vriendelijk, creatief en efficiënt personeel

Prima!

Prettig, kundig, vriendelijk

Goed en vriendelijke benadering

Prima mooi volgens afspraak

Een al tientallen jaren zeer tevreden patiënt

Zie jierboven :-)

prima communicatie.

uitstekend geholpen

Goede tandarts

Gestroomlijnd proces door deskundige professionals. Ruime openingsijden.

Alles top

Vertrouwd

Prettig en goed geholpen

Werd op tijd geholpen. Het ging om een controle afspraak. Het consult was prettig. Rustig en steeds vertellend wat hij deed.

Fast and friendly

There's a light hearted yet professional environment. I felt comfortable and the dentist worked fast and was able to explain what needed to be done.

Goede en vriendelijke BEHANDELING. Ook Deborah die mijn prothese doet.

Zeer positief

de medewerkers werken prima op tijd.

Erg duur zonder overleg

Tandarts heeft verschillende foto’s laten maken zonder van te voren te overleggen over verzekering. Had graag gehoopt op wat meer begrip op rekening van meer dan 150 euro te kunnen vermijden

Uitstekend, zoals altijd!

Ondanks defecte apparatuur in behandelkamer 2 goed behandeld. Iets langer moeten wachten, maar dat is dan logisch. Annelies nam toch de tijd om mij te laten ‘happen’ voor nieuwe retentie beugel! Klein beetje haast gevoeld, maar verklaarbaar! Zeer tevreden!! Absoluut de moeite om ervoor uit Brabant te komen! Fijne decembermaand allemaal!

Zorgvuldig op inhoud en met aandacht voor relatie

Vriendelijke Tandarst met zijn Assistend

Ze zijn geweldig. Ik ben tevreden met mijn Tandarst

ondanks tandarts gebeuren is het een prettige behandeling

Nooit leuk de tandarts, maar er wordt goed behandeld. Wel een beetje vreemd dat ik werd gebeld voor een afspraak omdat er veel ruimte was die week, maar vervolgens wel 20 minuten moest wachten In de keuzelijst: grappig dat Cees Wevers er nog tussen staan, die was toch al met pensioen?

Mijn ervaring was ruim voldoende

Vriendelijk behandeld

Altijd duidelijk en accuraat

Ongeveer 8 jaar geleden bij Nelestein praktijk gekomen na enkele jaren zoeken wat het beste voor onze familie was. Nooit spijt van gehad. Altijd goed geholpen! Wij zijn 3 vrouwen van 46, 15 en 12 die een 10 geven aan Nelestein Tandards.

Liesbeth is fijne en deskundige mondhygiëniste

Prima ervaring

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.