Positief

Ondanks dat ik de behandeling zelf traumatisch vond (moest een kies laten trekken en de tandarts kreeg de wortel er niet uit) vond ik de tandarts en de assistente zeer professioneel en vriendelijk!! De assistente vind ik echt een leuke lieve dame. Zij deed haar best om mij gerust te stellen.

Lost het probleem op direct

Prima, conform verwachting.

Houden zo.

Professionnels

Gooie staff vriendlief

Goede ervaring

Mijn tanden wordt goed verzorgd Afspraken zijn altijd goed

Chanice is en geweldige mondhygiëneniste, altijd zo lief rustig en laat je op je gemak voelen. Dikke duim voor haar

A

A

goede deskundigheid

deskundig en vriendelijk geholpen.

Goed en professioneel geholpen

Moet erg wennen aan feit dat Ron Steenkist met pensioen is. De mondhygiëniste denkt wel goed mee.

Prima, ben al vele jaren een zeer tevreden patiënt.

Prima behandelingen

Zeer goed!!

Ik krijg duidelijke uitleg op welke goede manier ik mijn gebit moet reinigen. De uitleg heb ik nodig, daar ik een gevoelig tandvlees heb en ook angst heb voor de tandarts. Waarom weet ik niet???? Ik word op mijn gemak gesteld. Als ik tijdens de behandeling pijn ervaar, geef ik dit aan, dan wordt er even gestopt. Tot nu toe valt dit mee.

Excellent

Always quick and friendly service

Heel prettig

Shanice geeft heel nuttig advies

Patiëntvriendelijk en professioneel.

Langdurige ervaring blijft mijn oordeel onverminderd zeer positief. Ook na het vertrek van Ron Steenkist stelt het personeel zich patientvriendelijk op en wordt je professioneel geholpen, fijn!

Aardige en professionele mensen.

Ze nemen de tijd voor hun cliënten en leggen alles goed uit.

Klantvriendelijk

Professioneel en klantvriendelijk. Er wordt serieus naar je geluisterd.

Het betrof een behandeling door mondhygieniste Shanice. Ze heeft veel aandacht voor mijn gebit, geeft aanwijzingen hoe mijn gebitsonderhoud beter kan, en is gewoon heel aardig.

x

Geruststellend prima en vakkundig geholpen.

Jullie zijn top

Bedankt voor de behandeling

Goede uitleg

Er wordt goed meegedacht...ook over bv de tandvergoeding. Zo kom je niet voor verrassingen

Prettig en zorgzaam

Geweest voor een wortelkanaal behandeling. Was er best wel zenuwachtig om, maar de behandelende tandarts en assistente wisten me te kalmeren. Door de verdoving en uitleg wat er gebeurt tijdens de behandeling heb ik niks van de behandeling gemerkt. Wil de tandarts en assistente dan ook bedanken voor de prettige behandeling. Het ging tijdens de behandeling ook onder meer over kerstbomen. Beste tandarts, geniet van de boom en wens u en uw assistente prettige kerstdagen!

Fantastisch

Ik ben heel blij met mijn tanddarts. Ik voel mij altijd op mijn gemak.

Luisterde naar mijn angsten en hield er rekening mee. Ontspannen sfeer samen met de assistente. Aandacht bij start maar zeker ook bij afronding.

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.