Snelle en vooral gezellige behandeling

Vriendelijk en professioneel

Ervaren en deskundig

Fijne tandartspraktijk met goede hygiënisten. Ben al jaren blije patiënt daar.

Snel terecht, en goed geholpen

Mijn vulling was afgebroken, gelukkig kon ik heel snel terecht. Zonder verdoving mijn laten vervangen, en was met 20 min weer buiten.

Gastvrij, stelt je op je gemak, vriendelijk, aardig, professioneel.

Prima ervaring

Deskundig

prima behandeling. Goede sfeer tijdens de behandeling

Vlot en helder geholpen

Voor zover een tandartsafspraak prettig kan zijn, was deze prettig. Goed geholpen, duidelijke uitleg wat er goed/niet goed is. Gelijk doorverwezen.

Heel tevreden.

De tandarts stelde me op mijn gemak en nam de tijd om alles goed uit te leggen van de behandeling.

Ik heb wisselende ervaringen

Ik heb extra afspraken moeten maken vanwege onjuiste beoordeling van de benodigde tijd bij mij en patiënten die voor mij geholpen zijn. Armin was vriendelijk maar bleek in het vullen van mijn gaatjes nog niet met de juiste snelheid dit te kunnen oplossen. De samenwerking met zijn assistent bleek nog vrij groen. Verder is Armin vriendelijk en maakt hij makkelijk contact

Vriendelijk en duidelijke uitleg

Fijn en kundige praktijk

Ik ben absoluut niet bang voor de tandarts, maar het blijft spannend. De mensen in de praktijk zijn altijd vriendelijk en checken altijd eerst even in hoe het gaat. Mijn jongste kind (3) vindt de tandarts nog wel erg spannend. De manier waarop Annebel Doeve met mijn kinderen omgaat is zeer prettig en maakt dat een afspraak altijd goed gaat!

zeer fijn geholpen

Ik ben al heel lang bij deze praktijk, en iedereen is even lief. Ik had nu een nieuwe tandarts. Nadat ik 's ochtends belde dat er een stuk kies was afgebroken, zat ik 's middags al weer in de auto naar huis met een gefikste kies. Ik ben wat bang wat de tandarts betreft, maar de lieve assistent voelde dat heel goed aan en met een lieve warme hand werd ik af en toe gerustgesteld. Het mee neuriën met de muziek van beide hielp ook :).

Vertrouwd

Mijn ervaring met tandheelkunde Nellestein is vertrouw,vakkundig en geruststellend.

Een zorgvuldige behandeling

Mijn gebit krijgt elke keer weer de nodige zorg en aandacht. En daarbij ook goede tips van de mondhygiëniste voor een goede mondverzorging.

Kan beter denk ik

Januari een wortelkanaalbehandeling gedaan bij een tandarts. Binnen 3 maanden brak de vulling eruit. Is toen behandeld door een 2e tandarts. Nu kwam ik terug omdat ik weer een bonsend gevoel aan die kant kreeg maar tandarts nummer 3 kon er niks aan doen. Heb penicilline kuur meegekregen en een eventueel bezoek aan specialist. De eerste tandarts kreeg mijn 4e kanaal niet behandeld en zei na 2 uur hard werken" it is what it is". Ik vind het jammer dat ik voor eigenlijk 1 probleem 3 verschillende tandartsen krijg. Maar ja het is what it is.

pijnlijke ervaring verricht door vriendelijke tandarts en assistenten

Voor mij als voor de tandarts angstige patiënt was het pijnlijk ondanks de ruime verdovingen. De eerste noodkroon ging er de dezelfde avond uit en omdat ik naar een congres van enkele dagen moest in Engeland ben ik niet meer terug geweest. Dat bleek een misrekening en de kroon die gemaakt was paste daardoor niet meer volgens de tandarts. Toen moest er weer geboord en uitgevlakt worden, nieuwe kroon gemaakt en weer een noodkroon. Die hield het deze keer 3 dagen vol maar moest ik toch weer terugkomen voor een noodkroon. Gelukkig was op de dag van de noodkroon zetten de eigenlijke kroon klaar en konden we deze erop zetten, met natuurlijk weer verdoving en wat pijnen. Maar goed uiteindelijk resultaat is dat de kroon er goed op zit en het allemaal goed werkt en ben ik dankbaar voor de hulp van de tandarts. We vergeten de pijn en niet de klantvriendelijk en -gericht zijn van mijn tandarts.

De tandarts en assistent waren zeer vriendelijk, professioneel en vertelden elke stap die in de behandeling gingen doen

goede behandeling en snel

Ben geen liefhebber van de tandarts, maar de mondhygieniste verdiend een pluim voor de snelle behandeling

Goed geholpen door deskundige en vriendelijke tandarts

Ik ben snel en goed geholpen. Mijn tandarts was heel vriendelijk en heeft alles goed met mij besproken en uitgelegd. Heb de praktijk met een tevreden gevoel verlaten

Zoals altijd goed.

Al meer dan dan 30 jaar word ik goed geholpen.

Tandarts zowel mondhygieniste zeer bekwaam

Het was duidelijk

Het was geweldig om te horen wat er gedaan gaat worden.

Perfect geholpen zonder klachten

Mijn tandarts was best flexibel met de afspraak, ze keek nauwkeurig naar mijn gebit en heeft al mijn problemen verholpen.

Super goed en zorgzaam

Het is altijd prettig

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.