Vlot, professioneel en vriendelijk

Zetten van implantaat is op een pijnloze en professionele manier gedaan en allemaal in de afgesproken tijd. Je wordt zowel in de voorbereiding als bij de uitvoering op een zeer vriendelijke manier behandeld. Kost ook wel wat maar resultaat is top.

Lichtelijk onvoorbereid

Ik was einde van de middag aan de beurt om m’n Invisalign te laten plaatsen. Het was duidelijk dat de assistent van Ron niet echt wist wat er moest gebeuren. Ik snap dat mensen het moeten leren, maar als je dan met een wang spreider op de bank licht voor 2-3 minuten, wachtend tot er een bepaald onderdeel gehaald moet worden. Dan horen dat hij niet zeker weet of hij wel de goede maat “vijl” heeft om een stukje van m’n tand af te vijlen.. niet een hele fijne ervaring. Daarbij moest ik zelf aangeven dat er te veel ‘bonding’ onder het template aan de achterkant van m’n tand was gaan zitten. Had het idee dat als ik dat niet had gedaan dit niet gecheckt zou zijn. Nu betaal ik daarbij een hele hoop geld voor de aligners en ik wacht nog op antwoord of het vergeten is of niet (heb hier over gemaild na de afspraak). Maar ik verwacht eigenlijk wel dat met het geld wat ik betaal er tenminste wel een bakje bij zit van Invisalign zelf waar ik m’n aligners in kan doen als ik ze even niet in heb. Dit miste ik bij thuis komst.

mondhygiëniste was erg oncomfortabel

Al mijn voorgaande ervaringen waren vaak prettiger. Ik geloof dat dit keer Prissila mij had geholpen. Ik had het idee dat het niet heel soepel ging. Het was erg pijnlijk en niet heel grondig had ik het idee. Ook bij het afzuigen van vocht vroeg ze mij meerdere malen om mijn mond dicht te doen met de slang nog in mijn mond. Hierdoor kreeg ik een trekkend gevoel aan mijn longen. Niet heel fijn. De tandarts Annabel was verder kort, prima. Niets op aan te merken. al mijn vorige bezoeken waren overigens erg goed.

Vriendelijke mensen

Bij Ron voel ik mij op mijn gemak. Hij is deskundig en denkt met je mee om zo tot de beste oplossing te komen.

Goed geholpen, vriendelijke mondhygiënist

Goed geholpen, vriendelijke mondhygiënist

Mondhygiëniste en tandarts goed. Trap naar boven en zeker naar beneden voor ouderen niet te doen.

Prima service!

Vulling vervangen tussen twee kiezen in en reparatie van gaatje. Netjes verdoofd, niets gevoeld en snel gedaan.

Wordt steeds snel en adequaat geholpen.

Prima tandartsenpraktijk

Al 30 jaar klant.

Ik heb moeten vragen om controle omdat ik heel 2020 geen uitnodiging heb ontvangen. Administratie kan dit niet verklaren! Dennis Kahn

Tevreden over de behandelaar

Tevreden over de behandeling

Ik ben aangenaam tevreden met TA Mw. van Ligten.

TA Mw. van Ligten luisterde met openheid van geest hoe de situatie enigszins was veranderd t.o.v. het aanvankelijke behandelplan en hielp me meteen op aangepaste manier verder.

Diep triest

Belde vrijdag morgen op met acute kies pijn, ik werd zonder blikken of blozen verteld om pijnstillers te gebruiken en volgende week weer te bellen voor een afspraak.

Goede behandeling

Idem

Geen transparante communicatie

Geen transparante communicatie over her verlopen van de behandeling

Adequaat handelen bij hevige pijnklachten

De wortelkanaalontsteking is meteen (deels) behandeld zodat de pijn minder is geworden

In het algemeen positief tot dusverre echter wel ‘ drukke’ enigszins krappe behandel omgeving

Zie boven.

Een hele goede ervaring

Voorheen had ik echt een vrees en ging echt met bakstenen aan mijn voeten maar dat is inmiddels anders mede door de goede ervaring.

Goed geholpen en het wordt goed uitgelegd wat ze aan het doen zijn.

Ik ga nooit met tegenzin naar de tandarts.

Was goed

Was voor mij een nieuw persoon...maar ze was vriendelijk...en stelde me gerust...de tandarts kwam ook...ben alleen haar naam vergeten...was ook vriendelijk...

Geweldige tandartsenpraktijk

Klantvriendelijkheid en ik ben goed geholpen.

Ik heb een goede ervaring met mijn Tandarts.

Goede service, ontvangst en gewoon zoals het hoort.

De behandeling was heel rust geven.

De behandeling was heel goed.

prettig

duidelijk advies en uitleg mbt beugel voor mijn dochter

Nog niet uitbehandeld.

Doorverwezen naar de kaakchirurg. Een implantaat is verwijderd.

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.