Heel tevreden

Ik wordt er alijd goed behandeld en met geduld

Goede service, straight to the point en meedenkend...

Ik ben blij met Shanice en zou geen andere willen hebben. Geef me goede advies...ik zou iedereen haar aanbevelen...

Fijne tandartsenpraktijk

Ik vind de tandartsenpraktijk op Nellestein erg fijn. De tandarts en mondhygiëniste stellen mij altijd gerust. Ik vind het namelijk altijd spannend om naar de tandarts te gaan

Fijn contact

Prima ontvangst en behandeling van Yvette altijd goed!

Yvette is een vrolijke spontane vrouw die altijd alles van te voren meldt, adviezen geeft en een tandarts bezoek nooit “vervelend” maakt.

Erg aardig en klant gericht

Erg aardig en enorm betrokken. De behandelaars (tandarts en monhygienste) luisteren naar je klacht.

Vlotte service. Zeer vriendelijke benadering

Uitstekende tandarts en mondhygiënist

Zoals altijd goed geholpen. Vriendelijk en kundig. Zeker een aanbeveling. Kom hier al meer dan 15 jaar.

op een sympatieke, inlevende manier word ik altijd geholpen

elk half jaar ga ik met een behoorlijke spanning naar jullie toe en word ik op een vriendelijke, deskundige manier geholpen. toen ik rond Kerst met spoed geholpen moest worden, kon ik meteen terecht.

Deskundig, vlot en heel vriendelijk.

Deskundig, vlot en heel vriendelijk.

top

shanice is een topper

Professioneel, deskundig, vriendelijk en behulpzaam

Sinds ik hier kom is mijn gebit verbeterd en goed onderhouden en vind ik het niet vervelend meer wanneer ik er weer heen moet

Prettige pijnloze vullingen

Genoeg verdoving gehad om mijn vullingen goed te laten verlopen.

Professioneel

Medewerkers zijn professioneel en heel kundig. Ben heel blij dat ze mijn gebit gezond houden.

Vriendelijk goed

Vriendelijk en goed

Prima geholpen

De receptioniste vergat mij aa te melden, waardoor ik 10 min. Onnodig moest wachten. Verder prima geholpen.

Perfekt.

Ik werd snel en heel goed geholpen.

Top.

Alles netjes en op tijd.

Prima met oog voor de client

Het is fijn als je op je gemak gesteld wordt. Begrip voor de client die het geen feest vindt om in de tandartsstoel te liggen. En weer lekker met een schoon gebit de wereld in.

Ik ben al 22 jaar klant. Zegt genoeg, lijkt mij

Vriendelijk ontvangst. Ook telefonisch contact zeer correct.

Fantastisch

De beste tandartspraktijk!!

Heel goed!

Erg prettige en deskundige behandeling.

Snel Goed en professioneel

Prima geholpen.

Na lange tijd weer naar de praktijk gekomen. Goed ontvangen door mevrouw Afram. enigzins gerustgesteld en duidelijk verteld wat er stap voor stap ging gebeuren. Achteraf er rustig door heen gepraat en verteld wat er allemaal gebeuren moet.

Zoals altijd weer vakkundig geholpen

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.