Duidelijk verhaal

Perfect!

Professional people with good service!

Vlot een afspraak

zoals altijd in 12 jaren dat ik patient ben, correct en heel vriendelijk

positief

Ben zeer tevreeden over de praktijk

Snel en zorgvuldig behandeld

Zie boven

Fijn!

Warm ontvangst en er werd aandachtig naar het gebit gekeken en naar je eventuele klachten geluisterd.

In vertrouwde handen

Iedereen is heel zorgzaam en ontzettend aardig!

Dat ze vriendelijk over komen

Dat ze naar mij willen luisteren

Geef advies en legt de gevolgen uit

Goed advies en uitleg

Kon snel terecht. Goede uitleg bij behandeling. Vriendelijke tandartsen.

Mijn ervaring met mondhygieniste Shanice was uitstekend.

Shanice geeft goede, specifieke informatie over de stand van mijn gebit en over welke maatregelen noodzakelijk zijn. Zij haalt de tandarts erbij als dat mogelijk is en noodzakelijk is. Zij doet ook voor hoe ik mijn gebit goed moet reinigen. Ik ben zeer tevreden met haar.

Vriendelijk en snel gecontroleerd

Vriendelijke preventieassistente met aandacht en kennis van zaken. Kort overleg met de tandarts erbij. Ik k graag bij deze praktijk.

hele fijne tandarts

eigenlijk 5 sterren waard maar die geef ik nooit .

Helemaal prima!

Shanice heeft mijn gebit weer bekeken en schoon gemaakt en deze keer ook foto's genomen. Ze werkt snel, voorzichtig en daardoor niet te hardhandig. Indien nodig, zet ze wel door om meer gevoelige plekjes ook goed schoon te maken. Ik ben helemaal tevreden. Annebel heeft de controle gedaan en gekeken naar een gevoelige kies (geen gaatje). Ze stelde voor een beschermend laagje over de kies aan te brengen, i.v.m. minder tandglazuur. Wordt vervolgd.

Erg tevreden

Prima ervaren

Heel professioneel en klantvriendelijk

Er wordt naar je geluisterd, en goede zorg geboden

Al 18 jaar zonder angst naar de tandarts

Door de persoonlijke benadering en de goede uitleg voor, tijdens en na een behandeling neem ik naast mijzelf, mijn dochter al vanaf haar 1e tand mee naar deze tandarts. Vol vertrouwen dat er goede zorg geleverd wordt.

Snel geholpen prettige mensen. Goede uitleg

Nor

Normaal

Accuraat en zeer vriendelijk.

Niets aan toe te voegen

uitstekend

goede uitleg tijdens behandeling en met humor

Prima, vertrouwd

Ik ben bij Kirsten geweest

Meedenken met de klant

Vulling afgebroken en paniek. Nog 3 werkdagen voor ik op vakantie ga. Voor Ron geen probleem. Kon gelijk volgende dag terecht. Klasse

voortreffelijk

Hartelijk dank voor het begrip en de voortreffelijke behandeling!

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.