prima ingeleefd in de patient.

ik was zeer content in het snelle handelen van de tandarts Bram.

uitnodigend

mijn controle bij de tandarts heb ik als prettig ervaren, 1 min puntje : dat haakje dat gebruikt wordt tijdens het schoon maken van de tandsteen viel heel erg tegen , ik heb pijn aan over gehouden.

Vlot en adequaat geholpen.

Geen wachttijd, aardige mondhygieniste en tandarts. Alleen de talloze herinneringen ervaar ik als storend!

Probleem prima opgelost

Afgebroken stukje kies. Vakkundig opgelost met composiet.

Niks te klagen

Top tandarts

Ook als er spoed is staan ze voor je klaar

Secuur en vriendelijk

Gedegen behandeling vriendelijk en er wordt rekening met je wensen/angsten gehouden. Er wordt steeds verteld wat er gedaan gaat worden, heel fijn

Fijne tandarts en ook gebit schoongemaakt.

Goed advies gekregen.

Het is nooit leuk bij de tandarts

Ik vind het fijn dat er rekening mee wordt gehouden dat traplopen soms een probleem is voor mij en ik altijd beneden in de praktijk mijn controle krijg. Vrijwel altijd op de tijd die is afgesproken.

Geheel tevreden en compliment voor Ron Steenkist die mij 2 jaar geleden zo goed heeft geholpen, m.v.g. Marijke S.B.H.

Zoals vele jaren uiterst tevreden!

In een woord: vakkundig!!!

onleesbaar wat wordt gevraagd

onleesbaar wat wordt gevraagd

Hele vriendelijke tandarts waar je snel geholpen word

Ik kom al een tijdje bij deze tandarts voor deelprothese en kronen / facings, vullingen Als vaste klant kan je altijd snel terrecht als bijvoorbeeld een vulling eruit gevallen is. Soms zelfs op dezelfde dag aks je pijn hebt

Heel relaxed

De kinderen waren onwijs op hun gemak en lieten met plezier hun tanden na kijken. Fijne ervaring voor hun.

Goed geholpen

Heel goed geholpen.

Fijne tandarts, niets op aan te merken

Zie boven

Prima en zeer bekwaam

Prima en zeer bekwaam Bram ga zo door.

Prima behandeling

Prima behandeling.

Positief

Met 2 kleine kinderen op controle geweest. Tandarts Tessa en assistente zijn professioneel en kind vriendelijk.

Goede eerste indruk

Fijne tandarts. Alleen de muziek bij binnenkomst staat enorm hard.

Naam verkeerd

Had doorgegeven dat ik niet "Rene Eijs" heet maar "René van Eijs". Maar dat schijnt niet door te komen. Had ook op de "unsubscribe" geklikt maar blijf deze zooi ontvangen. De administratie mag wel wat beter.

Professional and friendly

Nice service

Heel fijn geholpen en deskundig advies

Samen met onze dochter van 5 en zoon van 3 jaar naar deze tandartspraktijk en dit was een super goede ervaring! Ze nemen de tijd om de kinderen op hun gemak te stellen en letten goed op hoe een kind reageert. Zelf ben ik ook goed geholpen en heb goed advies gekregen. Al met al een fijne praktijk!

Prima werk

Op tijd ontvangen en vervolgens degelijke behandeling: prima werk!

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.