Al ongeveer 33 jaar zonder problemen geholpen

Mijn gebit al jaren goed onderhouden. Deze keer implantaat. Zonder zorgen en met goede zorg weer geholpen door Ron. Altijd met een lach en grap overgoten door kwaliteit en kennis.

Vakkundig geholpen en keurig op tijd

Ik werd vorige week donderdag snel en vakkundig geholpen vanwege tandpijn

Behandeling was goed

Behoorlijk gewerkt in mijn mond. Was wel een klusje

Zeer vriendelijke tandarts en assistent

Wat ik wel mis dat de wachtkamer boven erg ongezellig oogt. Mijn afspraak liep uur 25 min, uit en er ligt geen enkel tijdschrift of krant. Gelukkig heb je wel je mobiel maar toch een lees map zou wel kom zijn.

Prettige ontvangst en goede informatie over de komende behandeling.

Heldere informatie over de "toestand". En vervolgens in gesprek geconcludeerd welke twee opties mogelijk zijn.

keurig op tijd en vriendelijk geholpen door VIP

Mijn eerdere ervaringen waren dat ik meestal pas na een half uur werd geholpen, liep dus altijd uit. dit keer verrassend zelfs iets eerder aan de beurt en heel vriendelijk geholpen, Top!!! weet alleen de naam niet van haar en ok niet van de tandarts jammer genoeg.

Blijft goed

Ik ben al jaren vaste klant

Super!

Zij luistert goed naar je pijnklacht en gaat zeer kundig en accuraat te werk.

Prima behandeling, herrinering voor een afspraak

Loop een tijdje bij liesbeth, top,

Vriendelijk en deskundig geholpen.

Professionele behandeling met up-to-date apparatuur

Prettige ontvangst, niet lang wachten, geïnteresseerd personeel en persoonlijk belangstellend. Als reumapatiënt ontvang ik al jaren passende mondzorg en adviezen, prima! Ik zou niet meer zonder deze passende zorg kunnen, héél fijn! 'k Ga altijd opgelucht weer naar huis.

Aardig en deskundig

Ik bezoek deze tandartspraktijk al 30 jaar en heb goede ervaringen. Als er iets dringend is wordt er altijd tijd vrijgemaakt.

Superervaring

Respect en lof voor mevrouw Liesbeth Grosheide. Haar doortastendheid en professionaliteit en gecombineerd met zorgzaamheid en en een dosis humor. Een geweldig mens en vakvrouw. Nogmaals dank aan Tandartsen Praktijk Nellestein. Met vriendelijke groet, Mario Sanches.

Ontspannen bezoek

Keurig op tijd aan de beurt; rustige sfeer; volkomen op mijn gemak gedurende de behandeling.

Ontspannen sfeer en kwaliteit

Ik kom er al denk 25 jaar als het niet langer is. Nu samen met mijn dochter, maanden van te voren vraagt ze wanneer gaan we weer naar de tandarts? Dagen van te voren aan het aftellen is alsof ze naar een Speelpark gaat (dit zegt ze lachend en al springend). Zegt voor mij een hele hoop. Tandheelkunde Nellestein ga zo door!

Alles is prima in orde!

Vanaf mijn 16e jaar ben ik kind aan huis,en ben nu al 49 jaar!!

Prettige benadering en mooi op tijd

Zo'n behandeling is natuurlijk nooit leuk maar er werd stap voor stap gezegd wat er gedaan werd. Yvette gaf me regelmatig tijd om even te slikken en vroeg halverwege: Gaat 't nog? Ook aardig.

Zeer goede tandartspraktijk

Goede service/ zeer klantgericht, vakkundig, vriendelijk in contact.

Vriendelijk personeel, korte wachttijden

Er is geen tijdsdruk voelbaar. Je krijgt de tijd om vragen te stellen. Behandeld arts is vriendelijk en geruststellend. Kortom prima plek als je nog een tandarts zoekt

Alleen jammer dat ik 20 minuten moest wachten voordat de tandarts kwam.

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.