Goed.

Fijne ervaring,zowel bij de mondhygiëniste Y.Hooijschuur,en de tandarts.Je kunt vragen stellen en zij luisteren.

Goede ervaring.

Ik ging met een goed gevoel naar huis. Het was de eerste keer bij tandarts Bram Meertens. Vriendelijke assistente. Vervolg afspraak gemaakt.

Goed geholpen

Fijn en deskundig geholpen.

Kundige en geduldige begeleiding voor kinderen

Mijn zoon (10 jaar) heeft moeite met het maken van foto’s. Hij heeft hierbij in het verleden wel eens overgegeven en durfde het hierna niet meer. We kregen oefenmateriaal mee naar huis en mochten een week later terugkomen. Toen hij tijdens de afspraak liet zien dat hij het nu zelf kon was de tandarts oprecht heel trots op hem, waardoor hij zich heel stoer en blij voelde. Helemaal geweldig!

mijn intake kennismaking was een prettige ervaring met duidelijke uitleg over plan aanpak, met als extraatje tanden plakvrij maken. ik voelde mij op mijn gemak grts J.M. Reens

uitstekend.

Alles is prima geregeld. Alleen begrijp ik niet waarom ik in de wachtkamer naar irritante muziek moet luisteren.

Marcella was heel erg fijn voor mijn meiden!

Fijn, erg professioneel doch heerlijk informeel geholpen door Marcella. Wat een leuk mens!

Mooie apparatuur om goed beeld van mijn gebit te geven

Het was jammer dat mijn afspraak wegens uitloop pas 35 minuten later was. Professioneel was het top.

Professioneel en klantvriendelijk

Tandarts en assistente waren klantvriendelijk en hadden goed werk verricht

Snel geholpen op een prettige manier, professioneel met veel expertise zoals altijd. Groet Jeroen

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en professioneel

Ze is heel vriendelijk en doet haar werk goed.

Ik kom al heel lang daar. Iedereen is zo vriendelijk altijd en de bee er handeling is ook altijd goed uitgevoerd.

Top perfect

Heel fijn gevoel krijg altijd goed advies en tips. Ben zeer tevreden over het algemeen

Prima geholpen.

Prettige sfeer

Mooie locatie en goede zorgverlening. Het is alleen vervelend als je slecht ter been bent om de steile trap op en af te lopen.

Super!

Ik word altijd heel goed geholpen! Er is voldoende tijd en er wordt goede uitleg gegeven.

prima behandeling

Reeds aangegeven in één zin

Heel goed bedankt

Ik was tevreden met me behandeling.

Altijd een goede behandeling

Bij elk bezoek ondervind ik weer nieuwe goede ervaringen. Receptie altijd vriendelijk en goede informatie. Bij Bram en Shanine : altijd interesse , zeer vriendelijk en erg professioneel. Snelle, hygienische behandeling met altijd een duidelijke uitleg. !x meegemaakt dat er voor een behandeling een door hun geadviseerde Endodontoloog beter was voor mij en ook die was erg goed. Alles funcioneert bij Nellestein als een goed geoliede team.

Professioneel en vriendelijk

Annebel gaf duidelijk aan wat er ging gebeuren en werkte rustig.

Mondhygiënist is attent, zorgvuldig en deskundig. Hele fijne behandeling.

Persoonlijk ben ik goed geholpen en behandeld

Ik had persoonlijk een topervaring. Maar ik ben wel geschrokken van gedrag die ik in de praktijk heb gezien. Hierdoor twijfelde ik of ik wel terug kom. Maar ben uiteindelijk goed geholpen. Alle wachtende klanten kregen we mee dat een medewerker een andere klant uit der kamer heeft gezet omdat hij zijn stem zou hebben verheven. Medewerkster gedroeg zich naar mijn mening totaal onprofessioneel. Ik ben zelf zorgmedewerker en heb geleerd te deescaleren, ik zag niets van een professionele houding terug in haar gedrag. Ze stond te tieren en gaf de klant totaal geen ruimte om iets te zeggen. Er werd geen rekening gehouden met de aanwezigheid van andere klanten. Ik schrok letterlijk vreselijk van haar houding en vond dat ze geen afstand nam van de klant maar in zijn gezicht stond te schreeuwen. Overig personeel deed niets om deescaltie te voorkomen. Dit had anders gemoeten!

Professioneel, zeer vriendelijk, uitstekend teamwork!

Paniek door afgebroken tand. Kon gelukkig supersnel terecht bij de zaterdagnoodhulptroepen. Werd snel, superprofessioneel en zeer vriendelijk gehlppen door een prima sanenwerkend team. De tand is weer als nieuw! Helemaal in mijn knollentuin!

Ben alleen maar positief.

Goede behandeling met ruime persoonlijke aandacht.

altijd uitstekend

prettig, accuraat, vlot

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.