Vertrouwde dienstverlening

Uitstekend geholpen door mondhygiëniste Liesbeth.

Goed. Alleen bijna 15 min moeten wachten ik was op tijd op afspraak

Nvt

Zorgeloos met Nellestein

Betrouwbaar, vriendelijk, snel, geduld om alles uit te leggen en met hoor voor mijn wensen.

Zoals altijd prima

Ik was blij dat ik nog dezelfde dag dat ik belde een afspraak kon maken

Koel, zakelijk en onpersoonlijk

Moeizame communicatie door slecht nederlands sprekende behandelaarster waardoor sommige opmerkingen aan mij voorbij gingen. Een voor mij onbekende tandarts (?) komt binnen, groet maar stelt zich niet voor. Vermoed dat dit de tandarts was. De wachtruimte is veranderd in een kille, kale en holle ruimte. Geen plezierige ruimte om te wachten.

Prima ervaring

Deskundige, vriendelijke tandarts.

Nauwgezet werkend

Volledige lijst: was bij tandarts Roos

Het hele team is gericht op goede zorg en vriendelijk contact

Ik kom al ruim aantal jaren hier voor de verzorging van mijn gebit. Ik wil die jaren als volgt samenvatten: Zorgvuldig, deskundig en met persoonlijke aandacht.

Vlot en goed behandeld

redelijk goed

Beetje ingewikkeld maar het komt erop neer dat ik plotseling geholpen moest worden en dan treedt er stress op, ik heb last van paniek aanvallen ontstaan door stress, het is gelukkig redelijk goed gegaan.

professioneel

genadig en aanzienlijk. Deze keer hoefde ik niet te wachten

Heel goed

Vriendelijke medewerkers Vlot Goede uitleg Shared decision making

Naar behoren gegeaan!

Ik ervaar de behandeling als prettig en ik word op mijn gemak gesteld.

Tandarts Tessa legt alles goed uit en de assistent werkt heel doelgericht.

Goede aandacht voor mij en soepele samenwerking tussen tandarts en assistent. Helaas gaat tandarts Tessa deze praktijk verlaten, vanwege drukke werkzaamheden elders. Ik heb er wel vertrouwen in dat collega's in deze praktijk ook goed zullen zijn. Maar zal haar zeker gaan missen!

Was enige tijd niet geweest, kende de tandarts zelf niet. Maar mevrouw was aardig en deed het naar mijn idee goed.

prima service en vriendelijke en goed geïnformeerde assistenten

al jaren ben ik tevreden patiënt

Zeer prettig en goed geholpen. Wel even een vraag hoeveel tijd er voor een behandeling wordt gerekend? Ik ben ca 25 min in behandeling geweest

Heel goed, zoals altijd

Zie hierboven

Met zorg geholpen

Prettig, met zorg en aandacht ben ik behandeld.

Perfecte behandeling. Precies op de afgesproken tijd.

De behandelingen van tandarts en preventieasstistente waren orima

Maar het viel mij op dat de wachtkamer zo kaal was. En de radio stond keihard met sky radio.

Alles liep uitstekend

Goed persoonlijk kontakt

Goed geholpen Prima advies

Keurig op tijd geholpen

Ik werd weer vakkundig geholpen,en op tijd ook

Subliem.

Elke behandeling is voor mij zeer goed.

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.