Heel goed

Positief

Vriendelijk en professioneel

Zorgvuldig en goed uitgevoerde behandeling

Het personeel is gemotiveerd, klantvriendelijk en heeft kennis van de laatste technieken.

Fantastisch

Ron steenkist houd rekening met mijn reflectie daarom kom ik er al bijna 40 jaar

Als kwetsbare oudere oudere passende mondzorg ontvangen, prima!

Als kwetsbare oudere oudere en de zoveelste ontsteking, nu weer in de mond, uitstekend en begripvol ontvangen. Nauwelijks wachten en in de stoel ook de passende mondzorg, resp. tips voor verbetering ontvangen. Geruststellend, dus héél blij met mijn al vele jarenlang vaste tandarts en zijn vriendelijke medewerkers.

Uitstekende tandartsenpraktijk met deskundige en vriendelijke medewerkers en aandacht voor de patien

Tijdens de controleafspraak wordt het gebit en tandvlees nauwkeurig nagekeken en schoongemaakt door de preventieassistent en vervolgens beoordeeld door de tandarts. Daarnaast worden periodiek foto's gemaakt.

Heel goed geholpen door tandarts Meertens

De tandarts vroeg hoe het met mijn gezondheid was gelukkig naar omstandigheden goed. Heb wel een zware tijd achter de rug omdat mijn man vorig jaar 7 augustus is overleden. Ik raakte geëmotioneerd hij luisterde naar mijn verhaal en dat heeft mij goed gedaan.

Verassend

Ik had een afspraak met Bram Meertens. Wij zaten daarvoor boven te wachten .toen we geroepen werden door ons onbekende mensen. Ik ging er van uit dat zij de mondhygiënenisten waren. Later bleek dat dat de tandarts was met een assistente . In principe goede tandarts, maar de assistent was ik niet zo tevreden over. Ze zat steeds met de tandsteenboor ( zo noem ik het maar) vlakbij mijn tong. Erg vervelend ik heb t gezegd maar daarna gebeurde het nog . En ze stootte steeds met de polijstboor(kwast) tegen mijn tanden en kiezen aan . Ook dit heb ik gemeld maar er werd overheen gekletst. Deze assistente zou ik niet nog eens willen! De tandarts was prima. Ik vindt t vervelend dat je zomaar een andere tandarts krijgt als die je altijd hebt. Het kan gebeuren dat er iets is ziekte of zoiets, maar zeg het dan van te voren dan kunnen wij de keuze maken om wel of niet naar een andere tandarts te gaan

Al jaren een fijne praktijk

Tevreden klant.

Erg klantvriendelijk, professioneel en rekening houdend

Zie hierboven

Prima voorlichting en behandeling

Afspraak en behandeling verlopen altijd vlot en vriendelijk. Professionele indruk!

Top ortho! Denkt mee en denkt in maatgerichte oplossingen!

Geen verdere opmerkingen

uitstekend

Ik heb een prima ervaring bij Yvette gehad .Ik moet nog een keer terugkomen voor mijn ondergebit, dus ik heb wat achterstallig onderhoud.. Terwijl ik 2 maal per jaar een half uur bij Liesbeth wordt gehandeld. Maar tot nu toe ben ik zeer tevreden.

Een afspraak met de mondhygieniste is altijd een fijne ervaring.

Keurig op tijd in de stoel. Zorgvuldig mijn gebit nagekeken en schoongemaakt. Goede adviezen voor het onderhoud van mijn tanden. In één woord: Uitstekend.

Tevreden!

Altijd tevreden met oude en nieuwe personeel, bedankt!

altijd goed

Prima tandarts, aardig personeel!

Fijne tandarts die gemoedelijk overkomt

Vriendelijk en relaxet

vriendelijk, vlot en vakkundig.

zonder een centje pijn.

Geruststellend

Fijne deskundige arts. Staat hieronder niet in de keuze lijst. Werkt 1x per week op de praktijk heb ik begrepen. Dat is wel de reden dat ik ook de visie van Ron zou willen hebben omdat hij mij als patient al langer kent. Pijn kan voor sommige patiënten traumatisch zijn en zorgt voor een survival modus als je ook maar iets van pijn voelt. Dat breekt het vertrouwen, hoe deskundig de arts ook is. Dat is wat ik wil meegeven. Het verstand zegt, doorbijten, maar het gevoel wil vluchten en alles laten voor wat het is. Inleving en geruststelling en serieus gehoord worden helpt.

Zeer goed en proffesional

Ik ben erg tevreden

Vriendelijk en meedenkend!

Preventie assistente was vriendelijk en meewerkend. Ron Steenkist kon even tussendoor een kleine vulling plaatsen. Nog steeds zeer tevreden over deze praktijk en tandarts.

Al tientallen jaren uitstekend

Al tientallen jaren uitstekende ervaring.

Snel en duidelijk

Makkelijk afspraak kunnen maken, niet lang hoeven wachten in wachtkamer en adequaat geholpen

korte wachttijd

Na een korte wachttijd werd ik uitgebreid 'behandeld'. Er was weinig overleg.

Vertrouwde dienstverlening

Uitstekend geholpen door mondhygiëniste Liesbeth.

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.