geweldig

enorme nowhow

prima geholpen en behandeld.

snel geholpen en nog wetende van mijn vorige bezoek. Nu nog wachtende op het gegeven advies voor tandpasta en mondwater van een bepaald merk niet zijnde paradontax.

Snel geholpen

Ik kwam wegens kiespijn. Na onderzoek bleek er een breuk te zijn in de kies. Deze is op een bepaalde manier verholpen. Nu is de pijn een stuk minder.

Ik ervaar gemengde gevoelens!

De vorige keer kreeg ik een compliment en dit keer een advies om mondwater te gebruiken. En allerlei vragen vooraf over de mondverzorging.

Geweldige service goede uitleg

Ondanks dat het druk was toch genoeg tijd voor uitleg en zoals altijd goede behandeling

Prima behandeling

Mooi op de afgesproken tijd, en ben prima geholpen

Moeilijke behandeling vakkundig en plezierig uitgevoerd

Pasgeleden wortelkanaal behandeling gehad. Niet de makkeliijkste behandeling maar vakkundig uitgevoerd en met duidelijke en plezierige uitleg- resultaat en behandeling prima!

Gewoon de beste en leukste Tandartspraktijk!

Altijd leuk om er te komen

Grote vulling eruit, perfect hersteld

Voortand verloor grote vulling die vele jaren trouw zijn werk had gedaan. De twee dames, Daphlyn Afram en haar assistente hebben het heel fraai hersteld. Ondanks de drukte en iets uitgelopen vorige patient naimen ze de kleur vd vulling heel precies met elkaar door. Met name thuisfront is daar ook erg blij mee. Ron kan trots zijn op dit team!.

Ik werd vriendelijk behandeld

Posietief ik werd deskundig behandeld en kreeg feedback.

Goede behandeling , uitleg tijdens ingreep duidelijk

Fijne praktijk,klantvriendelijk en professionele behandeling

Zoals altijd goed geholpen.

Vriendelijke mensen en een goede sfeer.

Zorgzaam en kwalitatief hoogwaardig

Keek zo niet uit naar het tandartsbezoek vanwege het trekken van een kies. Vanaf minuut 1 werd ik op mijn gemak gesteld. Steeds werd gemeld wat de volgende stap zou zijn. Het viel achteraf reuze mee. Vooral door de wijze waarop het proces werd begeleid en de kundige aanpak. Een dergelijke ervaring verkleint de angst voor een tandartsbezoek

Alle “facetten” van Tandheelkunde Nellestein (waar ik al 35 jaar kom) ervaar ik als uitstekend, van het aannemen van de telefoon, ontvangst door de receptie tot de behandeling zelf. Alles gebeurt in een vriendelijke en professionele atmosfeer met veel oog voor detail en goede communicatie.

Correcte behandeling van de hulpvraag van de patient

De praktijkruimte ziet er schoon uit en de medewerkers zijn behulpzaam/vriendelijk en geven duidelijke uitleg over de behandeling. Er wordt aandacht besteed aan de patient .

Al meer dan 30 jaar klant

Altijd zeer deskundig behandeld.

Top tandartspraktijk

Word altijd goed geholpen en de praktijk is schoon en netjes. Normaal heb ik Ron altijd maar nu een nieuw tandarts en die vond ik ook goed.

Zoals altijd , goed geholpen

Professionele tandarts, persoonlijke aandacht en vriendelijk .

Vertrouw(en)d

Rustige, vriendelijke benadering. Goeie informatie. Kundig en professioneel

de tandarts denkt met je mee

ik heb de ervaring dat de tandarts het beste voor heeft met mijn gebit. In uitzonderlijke gevallen wil het wel eens verkeerd uitpakken, maar dan zoeken ze een oplossing. Over de tandartsen én de assistenten heel veel lof voor hun patiëntvriendelijke benadering, geduld en luisterend oor. Als ik vragen heb, dan komt er altijd een antwoord duidelijke uitleg bij.

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, stelt je op je gemak.

Je wordt vriendelijk ontvangen, persoonlijk gesprek volgt, neemt de tijd voor je, duidelijke uitleg over de behandeling en vooral belangrijk is dat je je op je gemak voelt en je geen nummer bent.

Niet tevreden

Het ging er anders aan toe vroeger. Elke tand kreeg een beurt bij het schoonmaken. Hier had ik het gevoel dat er maar wat werd gedaan .lk stond binnen een kwartier weer buiten.

Heel goed

Positief

Vriendelijk en professioneel

Zorgvuldig en goed uitgevoerde behandeling

Het personeel is gemotiveerd, klantvriendelijk en heeft kennis van de laatste technieken.

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.