Mijn ervaring was goed

Ik vind het fijn om het praktijk te bezoeken

Ik word vriendelijk door de behandelaars bejegen. Ik krijg duidelijk uitleg wat de behandeling inhout.

Professioneel en heldere communicatie

Zie hierboven.

Always the best

I've been coming for almost 10 years and wouldn't consider going elsewhere. Liesbeth is the best dental hygienist, and Dr Steenkist I can't recommend enough!

goed.

Vriendelijke mensen en ze nemen de tijd voor je.

Vriendelijk, behulpzaam

Flexibel, klantgericht, vakkundig, voorlichtend.

Goede behandeling en advies

Vriendelijke en goede behandeling door Ron. Duidelijk advies over vervolg.

Positief. De interactie is goed.

fantastisch

geduldige tandarts die tjjd neemt voor de patiënt en altijd goede gebitszorg biedt.

Ik voelde me comfortabel en veilig

I had my teeth cleaned and they checked me very well about a discomfort I had, it was a good appointment, they advised me and gave me the right indications.

Goede behandeling door de tandarts.

Was een goede behandeling door de tandarts. Zeer negatief ben ik over de volgende halfjaarlijkse controle afspraak dit vanwege zonder overleg wordt je ingepland bij een preventie assistent. Ik ben daar 1 keer geweest terwijl ik dacht een afspraak te hebben voor controle bij de tandarts zelf. Heb zelf jaren in de zorg gewerkt en vind dat de cliënt daarover ingelicht moet worden en of deze akkoord gaat.

Goed geoliede praktijk deskundig en vriendelijk

Goede vriendelijke deskundige behandeling

Professionele praktijk en behandeling

De wachtkamer is schoon en de medewerker achter de balie vriendelijk. Het advies dat ik van de tandarts heb gekregen is goed. Op mijn verzoek heb ik gelijk (weer) een verwijzing naar de mond hygiëniste gekregen.

Altijd goed

Wel jammer dat je er niet meerdere dagen in de week s'avonds terecht kan. Dit zou wel een verbetering zijn. Voor de rest heel te vreden over de tandartsen en mondhygiënisten.

Ze is aardig

Prettige mensen

Zorgzaam, goede uitleg.

Ik kon snel terecht en ben heel goed en vriendelijk geholpen

Prettig contact, duidelijke uitleg, heldere communicatie

Mijn ervaring is dat je altijd goed behandeld wordt. Duidelijke uitleg van wat er staat te gebeuren of van je verwacht wordt. Vriendelijke mensen.

Is prima

Is prima

Vriendelijk behulpzaam geduldig enthousiast vakkundig

Fijne omgeving en mensen!

Fijn!

Uitstekend geholpen bij Shanice

Ik ben altijd blij met de wijze waarop Shanice mijn gebit reinigt. En het advies dat ik meekrijg om mijn tandvlees en gebit te verzorgen works like a charm!

Mijn ervaring met Tandheelkunde Nellestein is al 30 jaar prima.

Deskundige zorg. Makkelijk om een afspraak te maken, kunt snel terecht. Ruime openingstijden.

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.