Prettig als altijd

Enig minpuntje is dat je vaak niet op de afgesproken tijd geholpen wordt. Laatste keer was het een kwartier over tijd. Zou het prettig vinden als je gewaarschuwd wordt dat je (iets) later ad beurt bent. Om wat voor reden dan ook.

Service

Altijd vriendelijk en kijken naar combinatie afspraken bijv mondhygiëniste en adhoc plek bij de tandarts om mij, als klant, tegemoet te komen! Dank

Vriendelijk, adequaat en snel

Een dropje zorgde voor een gebroken kroon! Gelukkig kon ik al heel snel terecht bij Ron Steenkist. Super snel geholpen, heel blij mee.

Tevreden, fijne tandarts

Fijne medewerkers, behandeling naar tevredenheid.

Als zeer prettig

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over de behandeling maar na afgelopen bezoek aan de mondhygiëniste heb ik nog geen mail ontvangen voor een volgende afspraak. Zij zou deze aan mij doorsturen.

vlot en patient gericht

cc

. Gesprek: goed en informatief.

Prettig en goed diverse aspecten van de behandeling besproken.

Altijd een goede behandeling

Goede tandartspraktijk

Goede tandartspraktijk, professioneel

Goed en Professioneel!

Niets op aan te merken. Professioneel en klantvriendelijk!

Geweldig team

Ben erg blij met m’n mondhygiëniste , doet haar werk heel goed en grondig en is altijd heerlijk opgewekt en vrolijk. Ben ook erg blij met m’n tandarts, ze doet haar werk ook heel goed en zeer precies. Kortom een super team samen die mijn tanden gezond houden

Heel erg goed

Heel erg tevreden

Ontspannen zweer

Was gezellig

Heel prettig, en ik voelde me gesteund. Dankjewel hiervoor!

Heel prettig en ik voelde me gesteund. Dankjewel hiervoor.

Gebit gereinigd en goed nagekeken.

Goed geholpen (tandarts EN assistent!!) :)

Professionele aanpak.

Langs geweest voor een halfjaarlijkse controle. Snel en vakkundig geholpen.

Fijn welkom heten, en veilig gevoel.

Prima geholpen

Goed vriendelijk, en vooral de behandeling wordt met zorg uitgevoerd

Deskundig

Deskundige en vriendelijke behandeling.

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.