Kundige en aardige tandarts

Alles wordt goed uitgelegd en behandelingen goed uitgevoerd

plaatsing inplantaat ging heel goed

plaatsing inplantaat ging heel precies en ook vrolijk

tandarts uitstekend, baliemedewerkster niet

Voor de tandarts niets dan lof. Ik was de enige patiënt in de wachtkamer. Als op zoveel plekken tegenwoordig is er opdringerige achtergrondmuziek. Ik vroeg vriendelijk of de radio uit mocht. Dat mocht niet en ik kreeg een lesje: hoe ik het in mijn hoofd haalde om dat te vragen.

Ik ben zeer tevreden over Tandarts Nellesteijn. Heel kundig,,en altijd ontzettend vriendelijk geholpen.Een dikke 10 verdiend

Professioneel en vriendelijk

Tandarts bezoek is niet het leukste bezoek, maar scheelt enorm als je fijn wordt ontvangen en op je gemak wordt gesteld. Geldt voor de tandarts, mondhygiënist en prothese maakster

Goede aardige tandarts

Hele fijne tandarts

Proffesionel

IK ben deskundig, goed geïnformeerd en zeer vriendelijk geholpen.

Ik moet hier iets invullen, dus vooruit: het was een waar genoegen, dit uitstapje naar de tandarts.

Vriendelijk en correct behandeld .

Ik ben in consult geweest bij de mondhygiënist. Zeer vriendelijk en correct behandeld . Kom er graag terug .

Top!

Door een jonge dame geholpen super vriendelijk en weet wat ze deed.

Goed geholpen

Op tijd volgens afspraak. Met veel aandacht. Ik kon mijn vragen stellen.

Zie onderstaand bericht

Ik ga niet iedere keer een beoordeling invullen als ik de praktijk heb bezocht. Ik kom al jaren op de praktijk en als dat niet was bevallen had ik al lang een andere tandarts bezocht

Heel tevreden

Aardige tandarts, rustig en geduldig en bovendien bereid mijn tandsteen met de hand te verwijderen.

Heel prettig en vakkkundig geholpen.

Het ging allemaal heel vlot. De behandeling verliep uitstekend. De mondhygieniste doet het allemaal heel netjes en kalm.

Positief

Ondanks dat ik de behandeling zelf traumatisch vond (moest een kies laten trekken en de tandarts kreeg de wortel er niet uit) vond ik de tandarts en de assistente zeer professioneel en vriendelijk!! De assistente vind ik echt een leuke lieve dame. Zij deed haar best om mij gerust te stellen.

Lost het probleem op direct

Prima, conform verwachting.

Houden zo.

Professionnels

Gooie staff vriendlief

Goede ervaring

Mijn tanden wordt goed verzorgd Afspraken zijn altijd goed

Chanice is en geweldige mondhygiëneniste, altijd zo lief rustig en laat je op je gemak voelen. Dikke duim voor haar

A

A

goede deskundigheid

deskundig en vriendelijk geholpen.

Goed en professioneel geholpen

Moet erg wennen aan feit dat Ron Steenkist met pensioen is. De mondhygiëniste denkt wel goed mee.

Prima, ben al vele jaren een zeer tevreden patiënt.

Prima behandelingen

Zeer goed!!

Ik krijg duidelijke uitleg op welke goede manier ik mijn gebit moet reinigen. De uitleg heb ik nodig, daar ik een gevoelig tandvlees heb en ook angst heb voor de tandarts. Waarom weet ik niet???? Ik word op mijn gemak gesteld. Als ik tijdens de behandeling pijn ervaar, geef ik dit aan, dan wordt er even gestopt. Tot nu toe valt dit mee.

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.