Goede begeleiding

Er wordt verteld wat welke handelingen er worden uitgevoerd en dat is wel zo fijn.

Snel

Ervaren, vriendelijk en netjes

Pretttige en kundige behandeling

Met veel aandacht en een luisterend oor voor waar de problemen zaten heeft Yvette mij behandeld, met goed resultaat

Het is altijd prima voor elkaar.

Behandelingen en afspraken keurig en vertrouwd.

Top praktijk

Werd heel snel en efficiënt geholpen, Annebel en hasr assistent waren zeer vriendelijk en empathisch

Erg goed

Topper

Altijd top

Mijn tandarts hier, Bram Meertens, is een echte TOPPER!

Over het algemeen zijn het allemaal beleefde en aardige mensen daar. En zie het zo: Je krijgt wat je zaait. Mijn helaas vertrekkende tandarts, Bram Meertens is ondanks zijn nog jonge leeftijd een zeer ervaren top tandarts. Geduldig en geruststellend! 4.5ster er moet ruimte blijven voor verbetering!

Heel professionele behandeling.

Ik voel me altijd tevreden met de dienstverlening die ik krijg.

positief

Zeer positief. Eén minpuntje: het opdringerige gejengel van de radio die in de wachtkamer altijd aanstaat.

No complaint.

I had good experience,staff was very helpful doctor is very helpful very understanding has no complaints,very satisfied.

Duidelijkheid van tandarts en mondhygiënist in hoe het ervoor staat en het eventuele behandelplan. Naam van beide even niet paraat.

Prima geholpen

Goed en snel geholpen

Klantgericht en deskundig

Klantgerichte ontvangst en afspraakmanagement. Deskundige tandheelkundige behandeling.

Snel en vakkundig geholpen

Reactions are too slow

I am currently having issues with one tooth with visible inflammation that can escalate at my moment. Support from the dental practice have been so far slow and not very proactive

Prima geholpen

Een tandenstoker was tussen mijn tanden afgebroken. Ik kreeg een meteen een afspraak. Werd snel geholpen. Binnen een minuut was het restant van de tandenstoker verwijderd en stond ik weer buiten de behandelkamer. Prima service.

Al heel lang een tevreden patiënt.

De behandeling die ik heb gehad was goed ging snel ben tevreden.

Absoluut prettig!

Vanwege verhuizing verlaat ik deze praktijk, waar ik alleen maar goede ervaringen achterlaat!

Vlekkeloos

Behandeling start op afgesproken tijd, zeer vriendelijke ontvangst en voor zover ik dit kan beoordelen prima behandeling. Nieuw is dat vooraf de kosten worden opgegeven, want in het verleden zie je de kosten pas achteraf en heb ik te maken gekregen met een wel zeer ruim declarerend tandarts. Deze zou mij het te veel gedeclareerde crediteren hetgeen nog steeds niet is gebeurd.

Prima.

Prettig, goede communicatie en deskundig.

Prima ervaring

Rustige benadering en goed uitleg wat er gaat gebeuren

Vriendelijk personeel, snel geholpen

Ik kwam mijn nieuwe nachtbeugel ophalen. Ik werd vriendelijk ontvangen bij de balie en was al snel aan de beurt.

Nieuwe tandarts!

Kennismaking was prettig en heel goed richting de kinderen

Liendenhof 99

1108 HE Amsterdam

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein was een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autoluwe wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Het behandelinstrumentarium is up-to-date en state-of-the-art, en hebben intensief geschoold personeel. Op tandheelkundig vlak hebben wij naast algemene tandheelkunde zeer divers aanbod (implantaten, orthodontie, kroon/brugwerk, etc). We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.